Bomen uitzoeken bij scouting Olav.
Bomen uitzoeken bij scouting Olav. Foto: Bob Awick

Scoutingverenigingen verkopen weer kerstbomen

NAARDEN - De Sint is weer terug naar Spanje en dus is het weer tijd voor de kerstboom. Zowel in Bussum als in Naarden worden op meerdere plekken bomen verkocht. Ook de scoutingverenigingen Olav en Erica zullen de komende tijd honderden sparren verkopen. Zij werken hier hard voor en kunnen de opbrengsten goed gebruiken om de clubkas aan te vullen.

Scouting Olav staat zoals ieder jaar op de locatie 'Het Dek' aan de Amsterdamsestraatweg, schuin tegenover het Arsenaal. De bomen komen uit het Sauerland en zijn in alle soorten en maten te koop, met en zonder kluit en kruis.

Olav
De verkoop is gisteren gestart. De komende woensdag- en vrijdagmiddagen zijn ze open van 13.00 tot 17.00 uur, de zaterdagen van 9.00 tot 17.00 uur en op zondag van 12.00 tot 17.00 uur. Het opgehaalde geld wordt gebruikt voor het onderhoud van de boten en de onderkomens.

Erica
Scouting Erica heeft het clubhuis aan het einde van de Verlengde Fortlaan vanaf vrijdag 11.00 uur open voor bezoekers. Vele kerstbomen worden verkocht en ingepakt voor de bezoekers. Gratis kerstmuts, chocomel en glühwein voor de liefhebbers. Er is voldoende parkeerruimte. Ook is er meer informatie over de scouting verkrijgbaar; de leden vertellen graag meer over wat het inhoudt.

Verlengde Fortlaan
De uitgifte aan de Verlengde Fortlaan is op vrijdag van 11.00 tot 21.00 uur, zaterdag van 9.00 tot 18.00 uur en zondag van 11.00 tot 18.00 uur. De laatste bomen worden op zondag 18 december verkocht.