Badleven wordt een echt familiebedrijf.
Badleven wordt een echt familiebedrijf. Foto: Yvette de Vries

Accessoires en meubels op maat

BUSSUM - Spannend vindt hij het niet, maar hij heeft er wel ontzettend veel zin in. Willem Monné opende afgelopen vrijdag zijn nieuwe winkel Badleven. Geen onbekend terrein voor deze ondernemer. Eerder al had hij een installatiebedrijf en badkamerwinkel in de Spiegelstraat.

Het bloed kruipt waar het niet gaan kan, dat is duidelijk. Overigens wordt het een echt familiebedrijf, want naast Monné gaan ook zijn echtgenote, kinderen en aanhang een rol spelen in het bedrijf. "Naast de winkel heb ik met mijn zoon ook een installatiebedrijf", aldus de enthousiaste Monné. "We hebben ook samen in vier weken tijd het pand verbouwd aan de Huizerweg en het is mooi geworden."

Meubels op maat
In de winkel staan naast een aantal badkamermeubels - op maat gemaakt door vader en zoon - tal van accessoires voor de inrichting. "We hebben merken als Windsor Bathrooms, Damixa en Geesa." Volgens Monné is er voor elke smaak wel wat te vinden in zijn winkel." Hele badkameropstellingen zul je niet aantreffen in de showroom, maar zoals al gezegd, er kunnen meubels op maat gemaakt worden.

De winkel is voorlopig allen op donderdag, vrijdag en zaterdag open, zodat er ook nog tijd is voor de andere werkzaamheden van de familie.