De contouren worden zichtbaar.
De contouren worden zichtbaar. Foto: Bob Awick

Bouw appartementen
MOB-complex vordert gestaag

BUSSUM - Het gaat goed met de bouw van appartementen en bungalows op het MOB-complex aan de Nieuwe 's-Gravelandseweg. De bouw vordert gestaag en gaat meteen na de bouwvak weer verder.

De bouw van de appartementen en de bungalows op het stuk grond begon meer dan een maand geleden. Er werden eerst enkele bouwketen geplaatst en vervolgens startte de bouw met het slaan van meerdere palen.

Daarna werd er al snel bovengronds gewerkt aan het fundament van de gebouwen. Het geheel kreeg steeds meer vorm. De komende maanden wordt er stug doorgebouwd.

Tweede fase
Vanaf oktober wordt er nog meer gebouwd. Als alles volgens plan verloopt gaat dan de tweede fase van de bouw van de appartementen en bungalows van start.

De afgelopen maanden hebben veel mensen belangstellend gereageerd om een van de appartementen en bungalows van het MOB-complex te kopen. Er wordt nu gewacht tot 80% procent van het tweede deel verkocht is. Dan gaat de bouw echt starten, zo heeft Bouwbedrijf Giesbers aan de kopers laten weten.

Volgend jaar
Als alles volgens plan verloopt wordt het gehele project, dat Nieuw Cruysbergen heet, volgend jaar opgeleverd aan de kopers.