Afbeelding
Foto:

Olga Aussems

Woont in Naarden sinds 2009
Yogadocente en coach
42 jaar

Waar houd je je overdag mee bezig?
"Naast mijn werk eigenlijk vooral met mijn gezin. Ik vind het heerlijk om met ze te knutselen en ben gek op lezen en doe veel aan meditatie."

Waar in Naarden kom je graag?
"De Vesting en wandelen op de wallen. Eigenlijk zijn er zo veel mooie plekken, als het maar een beetje groen is. Maar Coffee Culture is ook leuk en de markt vind ik een heerlijke plek om naartoe te gaan."

Heb je nog een grote droom?
"Eigenlijk ben ik daarmee bezig. Ik heb coachkaartjes gemaakt en ik zou het leuk vinden als die de hele wereld overgaan en gebruikt worden."

Wie zou je nog willen ontmoeten?
"Rod Stewart, ik las laatst een interview met hem en ik vind hem zo'n gave man."

Waar heeft Naarden te veel van?
"Huizen die verbouwd worden. Als er een huis verkocht wordt zie je dat het vaak helemaal weer verbouwd wordt."

En wat mist Naarden?
"Een culture broedplaats waar het allemaal minder officieel is. Het zou tof zijn als zoiets in de Hoed aan het Adriaan Dortsmanplein zou komen."

Een dag burgemeester van Naarden?
"Niet specifiek voor Naarden, maar ik zou me inzetten om in het onderwijs meer ruimte te geven aan kinderen om zichzelf te zijn. Dat er minder prestatiedrang is."

Welk lokaal nieuws volg je?
"Ik ben niet zo'n nieuwslezer, kijk wel het NaarderNieuws door om te zien wat er gebeurt in de buurt. Laatst las ik over het Vestinghotel, mooi dat dat er komt."

Plannen voor de kerstvakantie?
"Ik ga familieyoga geven in de Vesting en we krijgen vrienden uit Zwitserland op bezoek. Verder lekker thuis, open haard aan, boekje lezen en spelletjes doen."

Waar wil je op proosten?
"Dat het leven goed is en mooi, ondanks de minder mooie dingen om ons heen."