Afbeelding
Foto:

Verenique van Ecke

Naardense sinds 1993

Wat doet u in het dagelijks leven?
"Ik heb samen met een zakelijk partner een trainingsbureau, MV4talent. Ik ben daarin vooral bezig met mensen bewust te maken van hun gedrag en hoe zij hun sterke punten zo optimaal mogelijk kunnen inzetten. Daarnaast zit ik in het bestuur van de FIN, ben ik lid van de Lions Club Gooiland en ben ik betrokken bij de organisatie van de Gooise Bedrijvendag. Bij alles wat ik doe richt ik mij op vooruitgang."

Wat is uw grootste droom?
"Ik wil de wereld wat mooier en leuker maken. Ik zou het liefst zien dat wij in ons land al in het basisonderwijs kinderen bewust maken van hun sterke punten en aandacht geven aan communicatie. Datzelfde geldt voor de gezondheidszorg."

Wie zou u nog eens willen ontmoeten?
"Barbra Streisand, omdat ik haar een fascinerende vrouw vind in haar carrière als actrice, zangeres en regisseur, mede vanuit haar Joodse achtergrond."

Als u een dag burgemeester van Naarden zou zijn, waar zou u zich voor inzetten?
"Voor betrokkenheid van alle inwoners bij hun leefomgeving en het welzijn van Naarden en de medemens."

Waar in Naarden komt u graag?
"In de Vesting om wat te winkelen en een kop koffie te drinken."

Naar welke muziek luistert u graag?
"Dat is heel divers, van pop tot klassiek. Een van mijn favorieten is wel Stevie Wonder, maar ook luister ik graag naar muziek van Erik Satie en Earth, Wind & Fire."

Waar kijkt u naar op televisie?
"Ik kijk niet veel televisie, maar als ik kijk dan graag naar Engelse detectives, kookprogramma's, nieuws- en actualiteitenprogramma's en naar cabaret."

Waar zullen we eens op proosten?
"Op een mooie wereld waarin iedereen zijn eigen verantwoordelijkheid neemt."