Afbeelding
Foto: Bob Awick

Komende tijd omrijden

NAARDEN - De Vesting is de komende tijd voor doorgaand verkeer afgesloten vanwege werkzaamheden die naar verwachting duren tot 28 maart. Doorgaand verkeer wordt buiten de Vesting omgeleid.

Voor bestemmingsverkeer (zoals inwoners, bezoekers en klanten van winkels) is een alternatieve route gecreƫerd. Deze loopt via de Amsterdamsestraatweg en de Burgemeester van Wettumweg.

Omleidingsroute
Doorgaand verkeer over de Kapitein Meijerweg wordt als volgt omgeleid: Amersfoortsestraatweg - Godelindeweg - Rijksweg - Burgemeester Visserlaan - Meerstraat - Amsterdamsestraatweg. Binnen de Vesting worden bezoekers en klanten van winkels geleid via de route Westwalstraat - Turfpoortstraat. Fietsers kunnen gebruikmaken van het fietspad naar en vanaf de Utrechtse Poort.

Projecten
De werkzaamheden die zorgen voor afsluiting worden in opdracht van de gemeente Naarden uitgevoerd. Het gaat daarbij om twee projecten: de herinrichting van het Ruijsdaelplein en het herstel van in totaal vijf kruispunten op de Marktstraat en de Cattenhagestraat. Losliggende zwarte blokken van natuursteen konden daar risicovolle situaties voor het verkeer opleveren. Meer gedetailleerde informatie is te vinden op www.naarden.nl.