Bibliotheek Bussum, waar de VU N-B sinds 2006 gevestigd is
Bibliotheek Bussum, waar de VU N-B sinds 2006 gevestigd is

Vriendschapscafés bij de bibliotheek in de Week tegen de eenzaamheid

Cultureel

GOOISE MEREN - Kom erbij! In de Week tegen Eenzaamheid staat ontmoeting en verbinding centraal bij de bibliotheek. Hiermee sluiten we aan op het landelijke initiatief van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS).

De Week tegen Eenzaamheid is dit jaar van 30 september tot en met 7 oktober. In elke vestiging organiseert Bibliotheek Gooi en meer een vriendschapscafé. Vrienden en kennissen zijn van groot belang voor iedereen. Ieder contact is belangrijk! Kom daarom langs voor een praatje of wat gezelligheid tijdens het vriendschapscafé, neem iemand mee die het ook leuk zou vinden of wijs iemand op deze gezellige activiteit.

Het vriendschapscafé is altijd van 10.00 tot 12.00 uur en op 29 september in de vesting van Muiden, 30 september in Weesp en Eemnes, 8 oktober in de vestiging van Bussum en op 13 oktober in Wijdemeren. Daarna zal het vriendschapscafé in ieder geval elke laatste donderdag van de maand in het leescafé van bibliotheek Weesp zijn.

Wil jij ook wat meer gezelligheid om je heen en heb je behoefte aan een praatje: schrijf je dan in voor het vriendschapscafé via hpluim@bibliotheekgooienmeer.nl of bel onze Helpdesk 035-6973000.

Uit de krant