Vorig jaar haalden de dames een flink bedrag op voor Pink Ribbon.
Vorig jaar haalden de dames een flink bedrag op voor Pink Ribbon. Foto: Ethel Rikken

Dertiende editie van Sherrytea Toernooi is in zicht

Sport

REGIO - In het weekend van 17 september start de dertiende editie van het Sherrytea Toernooi; het regionale tennistoernooi voor borstkankeronderzoek.

“Het is een damesdubbeltoernooi vol enthousiasme en positieve energie, waarbij sportiviteit en gezelligheid nadrukkelijk met elkaar gecombineerd worden”, vertelt de organisatie. 

Opzet
“De opzet van het toernooi is heel eenvoudig: het begint in het weekend op LLTC Laren, waarna elke dag op een andere club gespeeld wordt. Totdat op vrijdag de finales gespeeld kunnen worden op GLTC Het Spieghel in Bussum.”

Andere deelnemende tennisverenigingen zijn H.L.T.C. Hoogerheide in Hilversum, TV Naarden, TC Bosheim in Bussum, HLTC De Kuil in Huizen en BLTC Blaricum. Deze verenigingen stellen dus elk één dag of avond hun banen en ballen beschikbaar aan het Sherrytea Toernooi.

Sponsorbedrag
Ruim 220 dames uit Gooise Meren en omstreken hebben afgelopen jaar een flink bedrag opgehaald voor Pink Ribbon. Ook dit jaar zorgt de organisatie ervoor dat het inschrijfgeld terecht komt bij dit goede doel. 

Daarnaast kunnen de deelneemsters, hun familie en vrienden ook loten kopen voor een loterij. De prijzen van de loterij worden allemaal belangeloos door de Gooise middenstand aangeboden, zodat het loterijgeld volledig in het sponsorbedrag zit.

Uit de krant

Uit de krant

Logo
Afbeelding
Oproep voor vrijwilligers Teamleider Vluchtelingenwerk: 'Iedereen heeft een vluchtverhaal' Zorg 26 mei, 13:00
Afbeelding
Kunstig Beeld in Muiden tijdens pinksterweekend: kunstliefhebbers kunnen struinen langs exposities Cultureel 26 mei, 12:00
Afbeelding
Scooterrijder gewond na ongeval Brinklaan foto's 26 mei, 11:04
Logo
Afbeelding
Levensverwachting stijgt met jaren We worden steeds ouder en blijven ook langer gezond Algemeen 26 mei, 10:00
Afbeelding
College gaat weer 'on tour' Algemeen 26 mei, 09:41
Afbeelding
'Door Veilig Thuis hoef ik de nasleep van de scheiding niet alleen te dragen' regio 26 mei, 09:00
Afbeelding
Leerlingen basisschool maken kennis met lokale politiek door spel 'Democracity' Politiek 26 mei, 09:00
Afbeelding
Gratis taxatiedag voor munten, bankbiljetten, goud, zilver en trading cards (oa. Pokémon) in Huizen 30 mei Financieel Nieuws 26 mei, 08:00