HCAW-woordvoerder Frank Mooijman.
HCAW-woordvoerder Frank Mooijman. Foto: © Bob Awick

Aanpassing speelschema 40ste editie In Memoriam Charles Urbanus Sr. Toernooi

Sport

BUSSUM - Vanwege de slechte weersomstandigheden hebben de twee openingswedstrijden van de 40ste editie van het In Memoriam Charles Urbanus Sr. Toernooi donderdagavond helaas geen doorgang kunnen vinden. 

Omdat er geen ruimte is om beide wedstrijden in te halen is de toernooileiding genoodzaakt het speelschema van het toernooi aan te passen. Hierbij geldt uiteraard dat er alleen gespeeld wordt indien de weergoden het toernooi gunstig zijn gezind. Dat laat HCAW-woordvoerder Frank Mooijman weten.

De wedstrijden zoals ze oorspronkelijk gepland stonden voor zaterdag 2 april blijven staan. Dat betekent dat L&D Amsterdam zaterdagmiddag (14.00 uur), in Rotterdam, op bezoek gaat bij Curaçao Neptunus. HCAW ontvangt die middag Twins Oosterhout (15.00 uur) in Bussum. Zondag 3 april komen de vier deelnemers samen in de Rob Hoffmann Vallei in Bussum. Daar treffen de beide winnaars van de zaterdagwedstrijden elkaar in de finale. Ook de twee verliezers van zaterdag treffen elkaar. Zij spelen om de derde en vierde plaats. De eerste wedstrijd op zondag start om 12.00 uur, de tweede volgt vanaf 15.00 uur. Gastheer HCAW speelt zondag in ieder geval de wedstrijd om 15.00 uur. 

Alle wedstrijden duren maximaal negen innings of drie uur. In tegenstelling tot vorig jaar is publiek dit jaar van harte welkom. De toegang is gratis.

Uit de krant

Uit de krant

Logo
Afbeelding
Oproep voor vrijwilligers Teamleider Vluchtelingenwerk: 'Iedereen heeft een vluchtverhaal' Zorg 26 mei, 13:00
Afbeelding
Kunstig Beeld in Muiden tijdens pinksterweekend: kunstliefhebbers kunnen struinen langs exposities Cultureel 26 mei, 12:00
Afbeelding
Scooterrijder gewond na ongeval Brinklaan foto's 26 mei, 11:04
Logo
Afbeelding
Levensverwachting stijgt met jaren We worden steeds ouder en blijven ook langer gezond Algemeen 26 mei, 10:00
Afbeelding
College gaat weer 'on tour' Algemeen 26 mei, 09:41
Afbeelding
'Door Veilig Thuis hoef ik de nasleep van de scheiding niet alleen te dragen' regio 26 mei, 09:00
Afbeelding
Leerlingen basisschool maken kennis met lokale politiek door spel 'Democracity' Politiek 26 mei, 09:00
Afbeelding
Gratis taxatiedag voor munten, bankbiljetten, goud, zilver en trading cards (oa. Pokémon) in Huizen 30 mei Financieel Nieuws 26 mei, 08:00