Afbeelding
Foto: PR

HCAW organiseert veertigste editie I.M. Charles Urbanus Sr. Toernooi

Sport

BUSSUM - HCAW speelt van donderdag 31 maart tot en met zondag 3 april de 40ste editie van het In Memoriam Charles Urbanus Sr. Toernooi. Net als de edities van 2020 en 2021 wordt het toernooi dit jaar weer in een iets andere opzet gespeeld dan te doen gebruikelijk.

Zo begint het toernooi dit jaar bijvoorbeeld al op donderdagavond en spelen alle deelnemers minimaal één wedstrijd op hun eigen complex. L&D Amsterdam krijgt donderdagavond, in Amsterdam, bezoek van HCAW en Curaçao Neptunus gaat op datzelfde moment op bezoek bij Twins Oosterhout.
Zaterdagmiddag treffen Curaçao Neptunus en L&D Amsterdam elkaar in Rotterdam. Dan is HCAW ook gastheer voor de ontmoeting met Twins Oosterhout. Zondag wordt deze editie van het toernooi afgesloten met twee wedstrijden in de Bussumse Rob Hoffmann Vallei. Alle wedstrijden duren maximaal negen innings of drie uur. In tegenstelling tot vorig jaar is publiek dit jaar van harte welkom. De toegang is gratis.

Uit de krant

Uit de krant

Logo
Afbeelding
Oproep voor vrijwilligers Teamleider Vluchtelingenwerk: 'Iedereen heeft een vluchtverhaal' Zorg 26 mei, 13:00
Afbeelding
Kunstig Beeld in Muiden tijdens pinksterweekend: kunstliefhebbers kunnen struinen langs exposities Cultureel 26 mei, 12:00
Afbeelding
Scooterrijder gewond na ongeval Brinklaan foto's 26 mei, 11:04
Logo
Afbeelding
Levensverwachting stijgt met jaren We worden steeds ouder en blijven ook langer gezond Algemeen 26 mei, 10:00
Afbeelding
College gaat weer 'on tour' Algemeen 26 mei, 09:41
Afbeelding
'Door Veilig Thuis hoef ik de nasleep van de scheiding niet alleen te dragen' regio 26 mei, 09:00
Afbeelding
Leerlingen basisschool maken kennis met lokale politiek door spel 'Democracity' Politiek 26 mei, 09:00
Afbeelding
Gratis taxatiedag voor munten, bankbiljetten, goud, zilver en trading cards (oa. Pokémon) in Huizen 30 mei Financieel Nieuws 26 mei, 08:00