Afbeelding
Foto: Politie

Politie waarschuwt voor colporteurs

Politie

GOOISE MEREN - De politie waarschuwt vanavond op Twitter voor colporteurs; mannen die pannen en bestek te koop aanbieden. Uit eerste onderzoek blijkt dat het om malafide personen gaat die inwoners van Gooise Meren proberen op te lichten. "Wees alert, ga niet in zee met de man en bel de politie!", zegt de politie.

Er worden pannen en messen aangeboden aan de deur. Dit wordt door één man gedaan, welke voldoet aan het volgende signalement:

- man;- blanke huidskleur;- circa 30 jaar oud;- circa 1.80 meter lang;- normaal postuur;- donker/zwart achterover gekamd haar;- gekleed in een zwarte jas, zwarte broek;- was in het bezit van een grijskleurig busje met een schuifdeur aan de rechterkant zonder raam;- een opvallend vlotte babbel.

De omschreven man probeert pannen en messen te verkopen voor alleen het btw-tarief. Dit voorval heeft plaatsgevonden in zowel Bussum als Naarden.

Uit de krant

Uit de krant

Logo
Afbeelding
Oproep voor vrijwilligers Teamleider Vluchtelingenwerk: 'Iedereen heeft een vluchtverhaal' Zorg 26 mei, 13:00
Afbeelding
Kunstig Beeld in Muiden tijdens pinksterweekend: kunstliefhebbers kunnen struinen langs exposities Cultureel 26 mei, 12:00
Afbeelding
Scooterrijder gewond na ongeval Brinklaan foto's 26 mei, 11:04
Logo
Afbeelding
Levensverwachting stijgt met jaren We worden steeds ouder en blijven ook langer gezond Algemeen 26 mei, 10:00
Afbeelding
College gaat weer 'on tour' Algemeen 26 mei, 09:41
Afbeelding
'Door Veilig Thuis hoef ik de nasleep van de scheiding niet alleen te dragen' regio 26 mei, 09:00
Afbeelding
Leerlingen basisschool maken kennis met lokale politiek door spel 'Democracity' Politiek 26 mei, 09:00
Afbeelding
Gratis taxatiedag voor munten, bankbiljetten, goud, zilver en trading cards (oa. Pokémon) in Huizen 30 mei Financieel Nieuws 26 mei, 08:00