Naarder stak ex-vriendin neer in haar woning | NaarderNieuws
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227083&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=naardernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=141" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
De verdachte werd snel opgepakt.
De verdachte werd snel opgepakt. (Foto: Bastiaan Miché)

Naarder stak ex-vriendin neer in haar woning

  Politie

NAARDEN - De 29-jarige Naarder die op dinsdag 21 augustus een vrouw in haar woning aan de Buisweg in Hilversum neerstak, was haar ex-vriend. Hem wordt poging doodslag ten laste gelegd. Dit werd woensdagochtend duidelijk tijdens de eerste pro forma zitting bij de rechtbank Lelystad.

Ook liet de officier van justitie weten dat de verdachte op 9 januari voor nader onderzoek wordt opgenomen in het Pieter Baan Centrum. De steekpartij vond op vrijdagochtend 21 augustus rond 8.30 uur plaats. De politie kreeg rond die tijd een melding dat er in een woning aan de Buisweg iemand was neergestoken. Toen de agenten arriveerden, troffen zij het hevig bloedende slachtoffer aan.

De vrouw was levensgevaarlijk verwond aan haar borst, buik en nek. Ze werd met spoed met een traumahelikopter naar het ziekenhuis gevlogen waar zij direct geopereerd moest worden.

Al vrij snel werd duidelijk dat de ex-vriend van het slachtoffer de dader was. De politie begon een zoekactie en kon uiteindelijk op aanwijzingen van een buurtbewoner de verdachte nog diezelfde dag aanhouden.

De verdachte zal tot eind februari volgend jaar worden geobserveerd in het Pieter Baan Centrum. De inhoudelijke behandeling van de strafzaak tegen de Naarder staat gepland op 17 mei.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227083&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=naardernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=141" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227085&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=naardernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=141" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>