Afbeelding
Foto: Politie

Vrouw (18) gewond bij steekpartij onder viaduct Muidertrekvaart; dader opgepakt

Politie & Justitie

MUIDEN - Een 18-jarige vrouw uit Zaandam is vanmorgen rond 09.30 uur gewond geraakt bij een steekpartij. Het incident vond plaats onder het viaduct van de A1 met de Muidertrekvaart in Muiden. De politie is op zoek naar de vrouw die op dat moment langsfietste.

De steekpartij begon in een auto, terwijl deze stilstond onder het viaduct van de A1 met de Muidertrekvaart. De Zaandamse werd in de auto meermaals door een 21-jarige man uit Amsterdam gestoken met een scherp voorwerp. Zij raakte hierbij flink gewond. Het slachtoffer wist uit de auto te ontsnappen, maar de man kwam achter haar aan en mishandelde haar.

Vrouw op fiets

Op dat moment kwam een vrouw op de fiets voorbij, maar helaas reed zij door. Deze vrouw heeft mogelijk gezien wat er is gebeurd. De politie komt in het belang van het politie-onderzoek graag in contact met haar (0900-8844). Dat kan ook anoniem (0800-7000). De politie hield even later de verdachte, een 21-jarige man uit Amsterdam, aan in de buurt van het incident. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht.

Uit de krant