Afbeelding
Foto: IVN

Paddenstoelenspeurtocht voor kinderen

Natuur en Milieu

BUSSUM - IVN ‘t Gooi organiseert zondag 9 oktober om 11.00 en 14.00 uur een paddenstoelenspeurtocht voor kinderen van 6 tot en met 11 jaar in het Spanderswoud, tussen Hilversum en Bussum. De start is op de speelweide naast de parkeerplaats bij restaurant Robert aan de Bussumergrintweg. 

De tocht duurt ongeveer twee uur en de kosten zijn 5 euro per kind (inclusief paddenstoelenzoekkaart). Begeleiders kunnen gratis mee.

“Ook dit jaar hebben we gekozen voor een gemarkeerde tocht die je zelf kunt lopen (met je eigen samengestelde groep van maximaal negen personen). Onderweg staan gidsen op bijzondere plekken en vertellen hierover of doen een opdracht met het groepje”, aldus een IVN-woordvoerder.

Na aanmelding via de website https://www.ivn.nl/afdeling/gooi-en-omstreken krijgen deelnemers een bevestiging en ruim voor 9 oktober een starttijd in het door hen gekozen tijdvak. 

IVN Natuureducatie zet zich als landelijke non-profit organisatie in voor een groen, gezond en duurzaam Nederland. Dit doen we door mensen de natuur te laten beleven. IVN laat jong en oud actief ervaren hoe leuk, leerzaam, gezond én belangrijk natuur is.

Uit de krant

!

Uit de krant

Afbeelding
Hijsen van Mensenrechtenvlag voor Internationale Dag van de Mensenrechten Mensen 12 uur geleden
Logo
Afbeelding
Zes jaar cel geëist voor poging doodslag op ex-vrouw Hilversummer nam heft in eigen handen: ‘Ik was bang dat hij me zou vermoorden’ regio 8 dec, 16:34
Afbeelding
Opbouw Bussum op IJs schiet lekker op Algemeen 8 dec, 16:03
Afbeelding
Woningbrand aan Pater Wijnterlaan 112 8 dec, 15:17
Logo
Afbeelding
Samenwerkingsovereenkomst Boa-deal Gooise Meren, Wijdemeren en Hilversum: rest Gooise gemeenten doet (nu nog) niet mee Politie 8 dec, 11:00
Logo
Afbeelding
Trainer Boateng is trots Bussume voetbalclub BFC moet voor het nieuwe seizoen op zoek naar nieuwe hoofdcoach Sport 8 dec, 09:03
Afbeelding
Sfeervol kerstevent bij Luxury By Nature WoonNieuws 8 dec, 09:00
Afbeelding
Sinterklaas bezoek Tweemaster Algemeen 7 dec, 18:15
Voorproefje Naardernieuws Extra? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief