[Lintjesregen] Koninklijke onderscheidingen: 4 Naarders krijgen een lintje | NaarderNieuws
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227083&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=naardernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=141" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Foto Bob Awick
Foto Bob Awick
Lintjesregen

Koninklijke onderscheidingen: 4 Naarders krijgen een lintje

  Mensen

NAARDEN - Vier Naarders hebben vandaag een koninklijke onderscheiding ontvangen als dank voor hun jarenlange belangeloze werk voor de gemeenschap. Het gaat om Paul Hartong, Henk Oostenrijk, Greet Oostenrijk-Vissers en Niels Udo. 

De vier Naarders waren totaal verrast. Ze kregen het ereteken opgespeld door burgemeester Han ter Heegde. Daarvoor werden ze, samen met veel bekenden, met een smoes naar de Grote Kerk gelokt. Al met al kregen daar twaalf bewoners van Gooise Meren een lintje.

Paul Hartong (60)
Paul Hartong ontvangt zijn Koninklijke onderscheiding voor zijn jarenlange vrijwillige inzet voor carnavalsvereniging De Vestingnarren. 

Henk Oostenrijk (79)
Henk Oostenrijk ontvangt zijn Koninklijke onderscheiding voor zijn jarenlange vrijwillige inzet voor de Grote Kerk Naarden en de Protestantse Gemeente Naarden. 

Greet Oostenrijk-Vissers (76)
Greet Oostenrijk-Vissers werd net als haar man gedecoreerd vanwege haar jarenlange werk voor de Grote Kerk Naarden en de Protestantse Gemeente Naarden. 

Niels Udo (68)
Niels Udo krijgt zijn Koninklijke onderscheiding vanwege zijn jarenlange vrijwillige inzet voor het Fotofestival Naarden, de Stichting Stedenband Naarden - Uherský Brod, het Nederlands Vestingmuseum, de Vestingvaart Naarden en de Voedselbank Naarden/Bussum/Hilversumse Meent. 

Naast de Naarders kreeg Huizer Jan van Tuin een lintje gekregen in Naarden. Van Tuin doet al jaren veel voor de Groete Kerk en de Vereniging Vestingstad Naarden. 


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227083&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=naardernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=141" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227085&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=naardernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=141" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>