Foto Bob Awick
Foto Bob Awick
Lintjesregen

Koninklijke onderscheidingen: 4 Naarders krijgen een lintje

Mensen

NAARDEN - Vier Naarders hebben vandaag een koninklijke onderscheiding ontvangen als dank voor hun jarenlange belangeloze werk voor de gemeenschap. Het gaat om Paul Hartong, Henk Oostenrijk, Greet Oostenrijk-Vissers en Niels Udo. 

De vier Naarders waren totaal verrast. Ze kregen het ereteken opgespeld door burgemeester Han ter Heegde. Daarvoor werden ze, samen met veel bekenden, met een smoes naar de Grote Kerk gelokt. Al met al kregen daar twaalf bewoners van Gooise Meren een lintje.

Paul Hartong (60)
Paul Hartong ontvangt zijn Koninklijke onderscheiding voor zijn jarenlange vrijwillige inzet voor carnavalsvereniging De Vestingnarren. 

Henk Oostenrijk (79)
Henk Oostenrijk ontvangt zijn Koninklijke onderscheiding voor zijn jarenlange vrijwillige inzet voor de Grote Kerk Naarden en de Protestantse Gemeente Naarden. 

Greet Oostenrijk-Vissers (76)
Greet Oostenrijk-Vissers werd net als haar man gedecoreerd vanwege haar jarenlange werk voor de Grote Kerk Naarden en de Protestantse Gemeente Naarden. 

Niels Udo (68)
Niels Udo krijgt zijn Koninklijke onderscheiding vanwege zijn jarenlange vrijwillige inzet voor het Fotofestival Naarden, de Stichting Stedenband Naarden - Uherský Brod, het Nederlands Vestingmuseum, de Vestingvaart Naarden en de Voedselbank Naarden/Bussum/Hilversumse Meent. 

Naast de Naarders kreeg Huizer Jan van Tuin een lintje gekregen in Naarden. Van Tuin doet al jaren veel voor de Groete Kerk en de Vereniging Vestingstad Naarden. 

Uit de krant

!

Uit de krant

Afbeelding
Duobaan Column GNR 4 uur geleden
Afbeelding
Week van de Erfgooier begint weer bijna! Cultureel 5 uur geleden
Afbeelding
Beschoten woning in de Hilversumse Meent drie weken langer dicht Politie 19 uur geleden
Logo
Afbeelding
Tips om te besparen Van vest tot radiatorventilator: kleine aanpassingen om je energierekening omlaag te brengen regio 19 uur geleden
Afbeelding
kwartiermaker Katharina Prause van Samen Sneller Duurzaam wil voedseltransitie versnellen Natuur en Milieu 21 uur geleden
Logo
Afbeelding
VVD en D66 overrompeld en overdonderd door 'verstandshuwelijk' Linksom of rechtsom. Komt GDP nu via de achterdeur tóch in de coalitie terecht? Of toch niet? Politiek 23 uur geleden
Logo
Afbeelding
‘Waar zijn toch al die mensen gebleven?’ Personeel niet te vinden, maar toch duizenden werklozen: hoe dan? Bedrijven 5 okt, 09:26
Afbeelding
Openingslezing Volksuniversiteit Het Gooi: ‘Het Gooi en de boeren hebben elkaar hard nodig’ Cultureel 5 okt, 09:00
Voorproefje Naardernieuws Extra? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief