Internationale dag tegen racisme en discriminatie

‘Met Andere Ogen’: bewustwordingstraining Hilversum voor eigen medewerkers tegen vooroordelen

di 21 mrt., 17:54 · leestijd 2 minuten Mensen
Pilar Torres (links) en wethouder Karin Walters (midden) samen met vertegenwoordigers van Meldpunt Discriminatie Gooi en Vechtstreek en Stichting Gooi- en Vecht inclusief.
Pilar Torres (links) en wethouder Karin Walters (midden) samen met vertegenwoordigers van Meldpunt Discriminatie Gooi en Vechtstreek en Stichting Gooi- en Vecht inclusief. Foto: © Foto Miché / Bastiaan Miché

Hilversum start een bewustwordingstraining voor alle managers en teams binnen de organisatie, bedoeld om discriminatie of pesten op de werkvloer tegen te gaan. Dat zeiden wethouders Karin Walters (Inclusie) en algemeen directeur/gemeentesecretaris Pilar Torres bij het hijsen van de mensenrechtenvlag.

Dat hijsen van de vlag vond dinsdagmorgen, tijdens de Internationale dag tegen racisme en discriminatie, direct voor het raadhuis plaats. Ook aanwezig in de regen waren vertegenwoordigers van het Meldpunt Discriminatie Gooi en Vechtstreek, het Div..

Zo blijf je betrokken. Afbeelding


Nog geen abonnee? Meld je nu aan en krijg toegang tot al het nieuws, alle extra achtergrondverhalen, het Zaterdagportret, de uittips, ons archief en de interessante artikelen uit de regio. Voor slechts € 1,14 per week.