Max (midden) is ziek en wil graag post ontvangen.
Max (midden) is ziek en wil graag post ontvangen. (Foto: Brandweer Bussum)

'Bij de brandweer vecht je nooit alleen'

  Mensen

BUSSUM - Max de Bruin (14) uit Laren is helaas getroffen door acute leukemie waardoor hij niet mee kan doen met zijn vaste oefenavond bij de jeugdbrandweer Bussum. Het korps ziet zichzelf als één grote familie en toen Max aangaf dat hij graag post wilde ontvangen, werd direct een actie gestart. Ondertussen heeft Max al meer dan 110 kaarten ontvangen.

Marco Doorenbosch is coördinator van de jeugdbrandweer post Bussum en kent Max goed.
"Hij ligt goed in de groep en is erg geïnteresseerd in alles wat met de brandweer te maken heeft. Max is nu voor de tweede keer getroffen door leukemie. Toen hij na de eerste keer genezen was, kwam hij bij de jeugdbrandweer in Bussum. Hij woont in Laren, maar daar is geen jeugdbrandweer."

Stuur allemaal een kaartje naar Max
"Wij kennen hem als een leuke jongen die altijd goed meedoet met de oefeningen, maar dat gaat nu helaas niet. We hopen dat hij snel opknapt en zich weer bij ons kan aansluiten." 

Max is inmiddels thuis uit het ziekenhuis en het gaat redelijk goed met hem. "Wij willen Max een hart onder de riem steken door te zorgen dat zo veel mogelijk mensen weten dat hij post wil ontvangen. Dat is het minste dat wij kunnen doen. Bij de brandweer vecht je nooit alleen."

Iedereen die Max een kaartje wil sturen kan hiervoor het volgende adres gebruiken: Post Bussum, T.a.v. de jeugdbrandweer, Brinklaan 140, 1404 GW Bussum.

Meer berichten