Naarder OnderOnsje in deMess | NaarderNieuws
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227083&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=naardernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=141" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Catherine Keyl staat met gasten uit Naarden op de planken in deMess.
Catherine Keyl staat met gasten uit Naarden op de planken in deMess.

Naarder OnderOnsje in deMess

  Cultureel

NAARDEN - Het zal woensdag 18 april, een wat filosofische avond worden in Podium deMess, zo verwacht talkshowhost Catherine Keyl. Samen met singer-songwriter Patrick John MacKaaij, haar oude buurman, zullen ze vooral een Naarder tintje geven aan deze avond.

Keyl vertelt dat ze inmiddels 71 jaar is en wat rustiger aan wil doen op het gebied van werk. En dat schept mogelijkheden op het gebied van vrijwilligerswerk in haar eigen stadje. Zo deed ze afgelopen weekend al mee aan de Nacht van Naarden en nu geeft ze act de présence in podium deMess.

Vrijwilligerswerk
"Ik ben een beetje in dat vrijwilligerswerk aan het rollen. Voor dit optreden ben ik gevraagd door Patrick John MacKaaij, die ik weleens heb zien optreden in restaurant Limes. Hij stelde voor om samen iets neer te zetten. En dat gaan we doen, samen met twee gasten. Het gaat om mijn eigen huisarts Wim Galavazi en om Noor Kandt die diverse songfestivals produceerde. Met haar heb ik gewerkt en zij woont ook in Naarden. Die link met mijn woonplaats wilde ik echt maken door de avond met 'Naardernezen' te maken."

Met inhoud
De avond zal zeker niet over koetjes en kalfjes gaan. Zo zal Galavazi vertellen over hoe hij mensen begeleidt in hun laatste levensfase. En Kandt vertelt wat er allemaal achter de schermen gebeurt bij het Songfestival.

"Ik heb altijd geprobeerd om mensen van elkaar te laten leren. Je krijgt deze avond inzicht in andere levens en ik hoop dat mensen daarna ook denken: 'daar kan ik ook iets mee'. Daarbij worden de gesprekken ondersteund door de mooie liedjes met filosofische boodschap."

De voorstelling is op woensdag 18 april om 20.30 uur in Podium deMess.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227083&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=naardernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=141" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227085&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=naardernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=141" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>