Een voorbeeldfoto ter inspiratie.
Een voorbeeldfoto ter inspiratie.

Oude Hollandse Waterlinie onderwerp van fotowedstrijd

  Cultureel

MUIDEN/NAARDEN - Wie maakt de mooiste foto een van de elf vestingsteden van de Oude Hollandse Waterlinie? Waaronder Muiden, Naarden en Weesp. 

De Stichting Oude Hollandse Waterlinie schrijft de fotowedstrijd uit. De opdracht is simpel: breng mensen in beeld die genieten van de vestingsteden. Dit mag van alles zijn, als de mens maar duidelijk aanwezig is op de foto en de omgeving van de vestingstad zichtbaar.

Privacy
Denk wel aan de privacywetgeving; op de foto's mogen uitsluitend personen staan die hiervoor toestemming hebben gegeven, zo waarschuwt de organisatie.

De elf vestingsteden in de Oude Hollandse Waterlinie zijn: Muiden, Naarden, Weesp, Nieuwersluis, Gouda, Woerden, Oudewater, Schoonhoven, Nieuwpoort, Gorinchem en Woudrichem. Daarnaast zijn er de ommuurde en versterkte steden en stadjes als Gouda, Montfoort, Vianen, Leerdam, Heukelum en Asperen. Die speelden ook een rol in de waterlinie, maar hebben geen vestingwallen. Onderaan dit bericht een oude kaart van de Oude Hollandse Waterlinie.

Jury
De inzendingen worden beoordeeld door een onafhankelijke jury. De winnaar krijgt € 250,- aan waardebonnen. De winnaars krijgen uiterlijk 15 oktober 2019 bericht. Het reglement staat op: 
www.oudehollandsewaterlinie.nl/activiteiten/fotowedstrijd/

Meer berichten