Foto: Maarten van der Wal

Vrijdag start kaartverkoop nieuw theaterseizoen Spant!

  Cultureel

BUSSUM - Wie graag een kaartje wil kopen voor een voorstelling in Spant! kan vrijdag om 10.00 uur in de startblokken gaan staan.

De Vrienden van Spant konden zondag al met voorrang hun kaarten kopen voor het nieuwe theaterseizoen. Sommige shows zullen hierdoor uitverkocht zijn. Maar volgens woordvoerder Renate Bouman van Spant! is er nog van alles te koop. Zij vertelt dat er drie manieren zijn om aan kaarten te komen: bestellen via de website, langskomen bij het theater of bellen.

Cabaret en muziek
"De brochure met alle voorstellingen ligt klaar en bij het theater hangen we een actueel overzicht van wat er nog allemaal te koop is. Peter Pannekoek, Bert Visscher en Daniël Arends zijn grote namen op het gebied van cabaret en daarvan weten we dat de kaarten erg gewild zijn. Maar we hebben ook veel muziek, zoals OG3NE en The Analogues."

Toneel
Voor dit jaar tipt Renate de volgende artiesten: "Het Scapino Ballet Rotterdam komt en dat vinden wij heel bijzonder. En ook Johnny de Mol staat op ons podium en daar zijn we heel blij mee. Wat betreft toneel tip ik 'De tolk van Java' en 'Het Huwelijk' met Huub Stapel."

Kok en wielrenner
"En we hebben nog twee bijzondere gasten: Robèrt van Beckhoven, de kok van Heel Holland Bakt, en wielrenner Thomas Dekker. Beiden hebben een eigen avond waarop ze hun ervaringen en passie delen met het publiek. Wat muziek betreft wil ik graag Giovanca aandragen: dat gaat een heel mooi concert worden."

Huub Stapel speelt de voorstelling 'Het huwelijk'. Foto: Mark Engelen.

Meer berichten