Aan de slag met ontwerp voor achterkant station Naarden-Bussum | NaarderNieuws
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227083&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=naardernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=141" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Foto: Vranz van Maaren

Aan de slag met ontwerp voor achterkant station Naarden-Bussum

  Buurt / wijk

GOOISE MEREN - Er wordt snel een ontwerp gepresenteerd voor de herinrichting van de achterkant van station Naarden-Bussum. Dat meldt de gemeente. 

De achterkant van het station gaat op de schop als er straks sporen en perrons weggehaald worden. Aan de achterkant moet straks een tweede toegang tot het station komen, maar gaat er onder meer ook gekeken worden naar (fiets)parkeren. De afgelopen maanden werd er twee keer met buurtbewoners en andere betrokkenen gesproken over hun wensen en aandachtspunten voor het stuk grond. 

De ontwerpers gaan nu met alle aandachtspunten aan de slag. Het eerste ontwerp wordt weer voorgelegd aan buurtbewoners en andere betrokkenen. 


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227083&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=naardernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=141" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227085&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=naardernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=141" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>