Betrokkenen geven update over werk aan spoor | NaarderNieuws
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227083&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=naardernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=141" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Foto: Vranz van Maaren

Betrokkenen geven update over werk aan spoor

  Buurt / wijk

NAARDEN/BUSSUM - De gemeente, spoorbeheerder ProRail, aannemer Dura Vermeer en andere betrokkenen geven volgende maand een stand van zaken-update over het aanstaande grootscheepse werk aan het spoor. 

Er staat komend jaar heel wat op stapel als het om het spoor gaat. Zo worden rondom station Naarden-Bussum sporen weggehaald en wordt er gewerkt aan de spoorwegovergangen. Het moet er al met al voor zorgen dat treinen nog veiliger en sneller kunnen doorrijden. Door minder sporen en nieuwe wissels is er minder kans op storingen en moet oversteken voor ander verkeer veiliger worden. De spoorwegovergangen gaan bovenal minder vaak per uur dicht.

Ook wordt er gewerkt aan station Naarden-Bussum zelf, het wordt toegankelijker en ruimer. Er komt een extra toegang aan de achterkant van het station en er worden extra parkeerplekken voor fietsers gemaakt. 

Het meeste werk wordt volgend jaar zomer gedaan. Dan wordt het spoor 23 dagen lang afgesloten voor treinverkeer. Het meeste werk wordt daarvoor al afgerond.

De avond waarop meer verteld wordt over het spoorwerk staat gepland voor donderdag 15 november op het gemeentehuis, aanvang 19.00 uur. 


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227083&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=naardernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=141" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227085&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=naardernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=141" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>