Afbeelding
Foto: Restaurant Vlaar
Advertentie

Vlaar Festival op 20 april van start

Bedrijven

NAARDEN - Culinair genieten in 's-Graveland. Dat kan vanaf 20 april tijdens het zogenaamde Vlaar Festival. Tot en met zondag 6 mei kun je tijdens lunch en diner voor een toegankelijke prijs genieten van een gastronomisch 4-gangen menu voor slechts 29,50 euro.

Dit chef's menu is gebaseerd op verse seizoen producten en pure ingrediënten en bestaat uit kleine gerechten met het culinaire handschrift van de keukenbrigade onder leiding van chef-kok Danny Rijs. Check het menu hier.

Er zijn meer gangen te bestellen voor een extra prijs van slechts 5 euro per gang. Hiermee kun je het Vlaar Festival menu uitbreiden tot een compleet 6-gangen menu voor slechts 39,50 euro. We hebben een mooi bijpassend wijnarrangement samengesteld voor een totale 'wining & dining beleving'. Met vegetarische of dieetwensen wordt rekening gehouden, geef deze vooraf door bij de reservering.

Nieuwe Tasting Room 
Neem tijdens je bezoek ook een kijkje in de Tasting Room; een nieuwe exclusieve privé ruimte aan het water die is voorzien van een moderne kookunit. Deze is geschikt voor groepen tot zestien personen voor private dining, vergaderingen of live cooking. Kijk hier voor de diverse arrangementen.

GaultMillau
Restaurant Vlaar staat voor lekker uit eten in een ontspannen en vriendelijke sfeer. Het Gooische restaurant behoort al jaren tot de top van Nederland en is bekroond met 12 GaultMillau punten.

Restaurant Vlaar ligt in het idyllische 's-Graveland bij Hilversum. Deze prachtige locatie centraal in het Gooi biedt veel en gratis parkeergelegenheid voor de deur, een tweetal privé ruimtes en een groot terras in een geweldige omgeving. Ook catering behoort tot de opties.  

Reserveer snel
Reserveren kan online via www.restaurantvlaar.nl/reserveren of via tel. 035-6561661. Restaurant Vlaar is zeven dagen per week geopend voor lunch, diner, vergaderen, catering en private dining.

Restaurant Vlaar, Noordereinde 129 in 's-Graveland, tel. 035-6561661, www.restaurantvlaar.nl

Uit de krant

!

Uit de krant

Afbeelding
Expositie ‘Engelen’ van Eric Beets in Kunst aan Zee Cultureel 26 nov, 09:48
Afbeelding
Brand achter boekhandel LOS 112 26 nov, 08:14
Logo
Afbeelding
Zaterdagportret | Nienke Elenbaas ‘Ik probeer altijd te kijken naar wat er wél is’ Mensen 26 nov, 08:00
Afbeelding
Vlag uit voor Orange the World bij gemeentehuis Gooise Meren Algemeen 25 nov, 16:00
Logo
Afbeelding
Werkzaamheden Burg. Jur. Visserlaan Winkeliers balen van timing: ‘Maar we zijn bereikbaar!’ Bedrijven 25 nov, 15:00
Afbeelding
Nieuwe dienstregeling busvervoer met ‘hoogwaardige’ Lijn 320 Bedrijven 25 nov, 13:00
Afbeelding
Prijs drinkwater met kwart omhoog regio 25 nov, 11:00
Afbeelding
Beleef Rijksmuseum Muiderslot in winterse sferen Cultureel 25 nov, 10:37
Voorproefje Naardernieuws Extra? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief