Afbeelding
Foto: Restaurant Vlaar
Advertentie

Vlaar Festival op 20 april van start

Bedrijven

NAARDEN - Culinair genieten in 's-Graveland. Dat kan vanaf 20 april tijdens het zogenaamde Vlaar Festival. Tot en met zondag 6 mei kun je tijdens lunch en diner voor een toegankelijke prijs genieten van een gastronomisch 4-gangen menu voor slechts 29,50 euro.

Dit chef's menu is gebaseerd op verse seizoen producten en pure ingrediënten en bestaat uit kleine gerechten met het culinaire handschrift van de keukenbrigade onder leiding van chef-kok Danny Rijs. Check het menu hier.

Er zijn meer gangen te bestellen voor een extra prijs van slechts 5 euro per gang. Hiermee kun je het Vlaar Festival menu uitbreiden tot een compleet 6-gangen menu voor slechts 39,50 euro. We hebben een mooi bijpassend wijnarrangement samengesteld voor een totale 'wining & dining beleving'. Met vegetarische of dieetwensen wordt rekening gehouden, geef deze vooraf door bij de reservering.

Nieuwe Tasting Room 
Neem tijdens je bezoek ook een kijkje in de Tasting Room; een nieuwe exclusieve privé ruimte aan het water die is voorzien van een moderne kookunit. Deze is geschikt voor groepen tot zestien personen voor private dining, vergaderingen of live cooking. Kijk hier voor de diverse arrangementen.

GaultMillau
Restaurant Vlaar staat voor lekker uit eten in een ontspannen en vriendelijke sfeer. Het Gooische restaurant behoort al jaren tot de top van Nederland en is bekroond met 12 GaultMillau punten.

Restaurant Vlaar ligt in het idyllische 's-Graveland bij Hilversum. Deze prachtige locatie centraal in het Gooi biedt veel en gratis parkeergelegenheid voor de deur, een tweetal privé ruimtes en een groot terras in een geweldige omgeving. Ook catering behoort tot de opties.  

Reserveer snel
Reserveren kan online via www.restaurantvlaar.nl/reserveren of via tel. 035-6561661. Restaurant Vlaar is zeven dagen per week geopend voor lunch, diner, vergaderen, catering en private dining.

Restaurant Vlaar, Noordereinde 129 in 's-Graveland, tel. 035-6561661, www.restaurantvlaar.nl

Uit de krant

Uit de krant

Afbeelding
Informatiemarkt vrijwilligersorganisaties in gemeentehuis van Bussum Zorg 26 jun, 12:42
Logo
Afbeelding
Van de Historische Kring George Kauderer van de firma AMROH uit Muiden Algemeen 26 jun, 11:02
Afbeelding
Seizoen BIJ ANDREAS Naarden bekend Cultureel 25 jun, 15:19
Afbeelding
Zomer bij Bibliotheek Gooi en meer Algemeen 25 jun, 11:17
Logo
Afbeelding
Peter Heerschop | Zaterdagportret ‘Als je logisch nadenkt, dan kom je heel ver’ Mensen 25 jun, 08:00
Afbeelding
Zomermarkt in De Palmpit Algemeen 24 jun, 15:36
Logo
Afbeelding
'Ik wil laten zien dat volwassenen ook goede dingen doen' Naardense start inzamelingsactie voor school in Bucha Mensen 24 jun, 14:00
Afbeelding
Scoutingverenigingen kunnen (en konden) subsidie krijgen Algemeen 24 jun, 13:00
Voorproefje Naardernieuws Extra? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief