Eurami Naarden is klaar voor de toekomst | NaarderNieuws
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227083&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=naardernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=141" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

Eurami Naarden is klaar voor de toekomst

  Bedrijven

NAARDEN - Met de blik gericht op de toekomst heeft Eurami vestigingsplaats Bussum verruild voor Naarden. Hier kan het bedrijf van Sander Schipper en zijn team doorgroeien en een nog sterkere speler worden in de regio. Eurami levert automaterialen en gereedschappen hoofdzakelijk aan garagebedrijven, maar ook aan particulieren.

Het pand aan de Amsterdamsestraatweg is vrij groot. Het gaat om een vloeroppervlakte van 1500 vierkante meter: twee en een half keer groter dan de vestiging in Bussum. De gehele linkervleugel zal komend weekend ingericht worden. Vrijdag en zaterdag is de vestiging Bussum gesloten en komende maandag is de grote opening in Naarden.

Naarden
Achter in de zaak is het magazijn, dat vol met stellingen staat met de voorraad. De gewenste uitgang aan de achterzijde van het pand lost de logistieke problemen die aan de Landstraat in Bussum bestaan volledig op. Trots laat Schipper zien dat de bestelbussen van Eurami hier makkelijk kunnen laden en hun spullen naar de garagebedrijven in de regio kunnen brengen."Deze achteruitgang, de vele parkeerplekken aan de voorzijde en de daardoor verbeterde bereikbaarheid geven mij veel voldoening."

Showroom
Op de eerste verdieping is de showroom voor zaken zoals skiboxen, fietsendragers en bedrijfskleding. Tevens bevinden zich hier de kantoren, de kantine en een afdeling voor de opslag van zomer- en winterbanden.
Het familiebedrijf zit al sinds 1969 in Bussum. Het plan om te verhuizen is daarom niet van de een op de andere dag genomen. Vader Marius begon in Bussum de zaak en zijn zoon Sander runt het tegenwoordig. "We hadden behoefte om uit te breiden en hier kan dat. Bestaande onderdeellijnen hebben we in de breedte uitgebreid en we hebben ook nieuwe lijnen in ons assortiment opgenomen. De belangrijkste uitbreiding is het opnemen van banden in ons assortiment. Daar verwacht ik veel van."

Groeien
Schipper hoopt de beoogde groei van zijn bedrijf door te kunnen zetten. "Wij proberen ons op verschillende manieren te onderscheiden. Zo hebben we een uitstekende en snelle bezorgdienst, is ons personeel vakkundig en nemen we veel initiatieven om de garagebedrijven te ondersteunen. We zijn een betrouwbare leverancier met bijna 50 jaar ervaring. Toch zijn we een jong bedrijf. Met het openen van deze nieuwe locatie zijn we klaar voor de toekomst," aldus Schipper.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227083&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=naardernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=141" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227085&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=naardernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=141" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>