Schitterend wonen aan de Julianalaan.
Schitterend wonen aan de Julianalaan.
Advertorial

Twee duurzame nieuwbouwwoningen te koop in Naarden

  Bedrijven

BUSSUM/NAARDEN Het bedrijfspand van Reisbureau Gerco in Naarden is gesloopt en op die plek komen twee prachtige en duurzame woningen.

De plannen voor de woningen aan de Comenius- en Julianalaan in Naarden zijn ontworpen door architect Bob Custers van Vocus architecten in Bussum. Bob legt uit dat de woningen duurzaam zijn. "Duurzaamheid begint met wat Moeder Aarde je cadeau geeft en dat is licht. De woonkamers liggen op het zuiden en hebben de hele dag licht en zon. Het voordeel is dat je naast licht ook warmte binnenkrijgt in de winter en daardoor verlaag je je energieverbruik. 

Duurzaam
De woningen zijn extreem goed geïsoleerd en door de dikke binnenmuren blijft het in de zomer lekker koel en in de winter heerlijk warm. Door de keramische binnenwanden en betonnen vloeren wordt de warmte opgeslagen en langzaam weer losgelaten. In de woonkamer, keuken, badkamers, slaapkamers en kelder ligt vloerverwarming en de huizen krijgen een elektrische warmtepomp voor warm tapwater. De elektriciteit voor de pomp komt uit de zonnepanelen op het dak. De buurtbewoners zijn langs geweest op ons kantoor in de Watertoren en waren heel enthousiast over de plannen."

Julianalaan
"De woning aan de Julianalaan bestaat uit een voor- en achterhuis met een schakelstuk waar de keuken zit en een veranda", vertelt makelaar Noor Söhngen. "Het achterhuis heeft een woonkamer met hoog plafond en het voorhuis een grote eetkamer en werkkamer. Op de eerste verdieping twee slaapkamers met eigen badkamer. In het souterrain bevinden zich een slaapkamer/kantoorkamer en een multifunctionele ruimte. De garage is binnendoor bereikbaar. De woning kost 1.350.000 euro.

Comeniuslaan
Aan de Comeniuslaan kost de woning 1.395.0000 euro en heeft een woonkamer, eetkeuken en werkkamer op de begane grond en vier slaapkamers en twee badkamers op de verdieping. De woningen liggen op loopafstand van het station. Het uiterlijk van de woningen staat vast, maar de indeling kan aangepast worden. Je koopt de grond en de woningen worden voor je gebouwd, onder begeleiding van Bob."

Zaterdag 16 november
Als je interesse hebt in de woningen kun je op zaterdag 16 november tussen 11.00 en 13.00 uur langskomen op het kantoor van Vocus architecten aan de Bussummergrindweg 1c in Bussum. "Tijdens de open dag staat er een maquette en kunnen bezoekers de tekeningen, foto's en een film van de woningen bekijken. Bob is ook aanwezig en geeft uitleg over de plannen. Tijdens de open dag kun je gewoon binnenlopen en het perceel zien."

 

 

Meer berichten