Edward van Dort voor zijn Van Dort Tandtechniek.
Edward van Dort voor zijn Van Dort Tandtechniek. (Foto: Bob Awick)
Advertorial

Van Dort Tandtechniek is weer terug in 't Gooi

  Bedrijven

BUSSUM - Van Dort Tandtechniek, voorheen bekend als Bussums Tandtechnisch Laboratorium gevestigd sinds 1927 in Bussum, is weer terug in 't Gooi.

"Na jaren een goede naam opgebouwd te hebben in 't Gooi, zijn we door omstandigheden vertrokken naar Utrecht", legt eigenaar en tandtechnicus Edward van Dort uit. "Door ons negentigjarig bestaan zijn we zeer gekwalificeerd in het vak en staat service altijd hoog in het vaandel."

Passie
Sinds mei is Edward met zijn Van Dort Tandtechniek met veel passie en liefde terug in Bussum. "Voor de behandelaren en patiënten, zoals bekend in de Dorotheagaarde, maar nu in een prachtig nieuw onderkomen aan de Mariastraat met genoeg parkeerplaatsen. Daarnaast is het ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer."

Prothese
"Voor ons geldt de regel 'Uw tanden, Onze zorg'. Onze ervaring is groot op het gebied van tandheelkundige zorg. We werken altijd met hoogwaardige materialen en technieken voor zowel een traditionele prothese, implantaatgedragen prothese, kronen, bruggen en frames. Als een prothese of uitneembare constructie gerepareerd moet worden, streven we ernaar om dit binnen een dag voor elkaar te krijgen. En ik sta de klanten zoals vanouds altijd bij met raad en daad."

Sporters
Onze zorg gaat ook verder en dan bedoel ik voor de sportievelingen onder ons. Wij produceren gebitsbeschermers voor elke tak van sport. In alle kleuren en uitvoeringen en wat past binnen onze verantwoordelijkheid. Tegen bruxisme (knarsen) hebben wij ook altijd een persoonlijke en geschikte oplossing. Dat is een splint die je gebit beschermt tegen het tandenknarsen en erop is gericht is om ook het knarsen te verminderen."

Advies
In het moderne tandtechnisch laboratorium zijn alle voorzieningen en een behandelkamer. "En zoals veel mensen van ons gewend zijn, zullen we bij vragen altijd vrijblijvend en eerlijk advies geven. Daarnaast is het ook mogelijk dat we in overleg op locatie bij de tandarts langskomen. Wij werken al jaren nauw samen met vooraanstaande tandheelkundige artsen, waar wij een klant ook naar kunnen doorverwijzen voor de juiste oplossing. Mocht je vragen of advies op dit gebied nodig hebben, dan kun je altijd bellen om een vrijblijvende afspraak te maken. Ons laboratorium is geopend van maandag tot en met donderdag van 8.00 tot 16.45 uur en op vrijdag van 8.00 tot 13.00 uur."

Contact
Van Dort Tandtechniek, Mariastraat 18H, Bussum, 035-691 05 29. Voor vragen mailen naar utrecht@vandort-tandtechniek.nl of kijk op www.vandort-tandtechniek.nl.


Meer berichten