Claudia en Marieke in de nieuwe keukenshowroom.
Claudia en Marieke in de nieuwe keukenshowroom. (Foto: Bob Awick)
Advertorial

Altijd persoonlijk advies bij Badleven

  Bedrijven

BUSSUM - Bij Badleven kun je terecht voor het ontwerp en de verbouwing van een badkamer en een keuken.

In de winkel staan verschillende badkamermeubels en accessoires. Nieuw is de keukenshowroom om inspiratie op te doen voor een andere keuken en er zijn verschillende soorten materialen te zien.

Familiebedrijf
Willem Monné is dertig jaar geleden begonnen met zijn bedrijf Monné Installatietechniek. "In eerste instantie deed ik, samen met mijn zwager, loodgieterswerk. Na een aantal jaren zijn we ook verbouwingen van badkamers, keukens, dakkapellen, serres en aanbouwen gaan doen en hadden we een showroom aan de Spiegelstraat. Nu zitten we bijna drie jaar met Badleven aan de Huizerweg en bestaat het team uit mijn zoon Wesley en schoonzoon Rinaldo voor de verbouwingen en installaties, in de winkel dochter Claudia en schoondochter Marieke en mijn vrouw Nella doet de administratie. Een echt familiebedrijf met een hecht team."

Showroom
"Klanten komen vaak naar ons toe met een plan of idee voor een nieuwe badkamer of keuken", vertelt Claudia. "In de winkel kun je rondkijken voor ideeën of voor de sfeer zoals in de keukenshowroom met allerlei modellen en vormen op het gebied van aanrechtbladen, kastjes, kranen, handgrepen en apparatuur. We komen zelf ook met ideeën en suggesties om een goed en passend ontwerp te maken."

Ontwerp
Na een gesprek in de winkel, gaan we bij de mensen thuis langs om de ruimte te bekijken en op te meten. Dan maken we een ontwerp met de wensen van de klant en de offerte. Als een klant het daarna goedkeurt, doen we de uitvoering in volledig eigen beheer. Dus het totale plaatje van A tot en met Z. Van het slopen tot het afmonteren en opleveren. Wij zorgen dat alles gedaan wordt en zijn altijd het aanspreekpunt."

Eigen meubelmakerij
"Naast de winkel en showroom hebben we ook een eigen meubelmakerij zodat alles op maat gemaakt kan worden zoals aanrechtbladen, keuken- en badkamerkasten in verschillende hoogtes, breedtes en lengtes", legt Willem uit. "Je kunt kiezen uit allerlei stijlen en materialen zoals natuursteen, hout, beton of kunststof en in kleur die een klant wil. Als je niet jouw hele keuken wilt verbouwen, maar alleen de kastdeurtjes laten overspuiten. Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Daarnaast monteren we ook boeken- en kledingkasten. Alles is bij ons mogelijk en altijd tegen een betaalbare prijs."

Allround installatiebedrijf
Willem vertelt vol trots dat ze een allround installatiebedrijf zijn. "Je kunt ook contact met ons opnemen voor het vervangen en onderhouden van dakbekleding, goten en gas-, water- en cv-installaties. We kunnen klanten altijd goed advies geven op het gebied van ontwerpen, installeren, verbouwingen, onderhoud en het op maat maken van keukens en badkamers."

Gegevens
Badleven zit aan de Huizerweg 25 in Bussum. Voor informatie kun je bellen met 035-6919703, mailen naar info@badleven.nl of kijken op www.badleven.nl.

Meer berichten