[Advertentie] Villapark Vogelhorst: vrije tijd en winkelen | NaarderNieuws
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227083&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=naardernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=141" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Advertentie

Villapark Vogelhorst: vrije tijd en winkelen

  Bedrijven

"Vogelhorst is een wijk zonder eigen voorzieningen, maar binnen vijftien autominuten heb je alle voorzieningen binnen bereik. Maar ook met de bus ben je zo in 't Gooi, Almere en Amsterdam. Uniek in Almere zijn de vrije busbanen waardoor je in korte tijd de hele stad doorkruist. Ellen doet de boodschappen meestal in Almere Haven, maar komt ook in Almere Buiten. Je koopt je levensmiddelen gewoon voor een paar dagen of gaat nog even langs de supermarkt na het werk. Winkelen doen Ellen en Paul graag. Winkelcentrum Citymall in Almere Stad wordt regelmatig bezocht omdat alle grote merken hier te koop zijn en er een grote diversiteit aan winkels is. Lekkere verse etenswaren op de markt, de Action, The Society Shop, Primark en C&A en nu ook warenhuis Hudson's Bay is geopend, is het aanbod voor Ellen en Paul helemaal compleet.

Wat de scholen betreft heb je unieke keuzemogelijkheden; er zijn goede verbindingen met zowel Almere, Huizen als Hilversum. Omdat de middelbare scholen in Almere veel leerlingen hebben en dus groot zijn, viel onze keuze voor Sebastian op Hilversum."

De contacten in de wijk met andere buren gaan vaak via de kinderen of de huisdieren. "Via het voetbaltoernooi of de hockeyclub spreek je de ouders en ook via je honden ontstaan er leuke contacten met de buren in de wijk. Ook de jaarlijkse BBQ is een leuk moment om contacten te onderhouden of op te bouwen. Paul gaat ook regelmatig hardlopen in de wijk, of de brug over richting de Kemphaan."

Werken
Door de ruime opzet van de woningen en de kavels in Vogelhorst heb je alle ruimte om thuis te werken of een bedrijf aan huis te beginnen. Ellen maakte hier gebruik van om haar droom te realiseren voor haar eigen bedrijf. "Ik heb het bedrijf Dutch Holiday Homes opgericht om huiseigenaren de mogelijkheid te bieden via een platform in contact te komen met huurders voor de verhuur van hun vakantiehuis. Ik heb op basis van mijn ideeën voor de website een ontwerp laten maken en inmiddels wordt er hard gewerkt om een mooie gebruikersvriendelijke website te bouwen, die binnen niet al te lange tijd klaar is.  Er komt heel wat bij kijken om zo'n bedrijf van de grond te tillen. De website ontwikkelen, marketing opstarten en inmiddels is de garage verbouwd tot kantoor aan huis.

Maar we houden ook van ontspanning en hebben een luxe ruime sauna voor 4 personen in een stoere blokhut op hun perceel laten plaatsen. Verder zien we nog mogelijkheden voor uitbreiding van hun woonhuis met een romantische serre."


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227083&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=naardernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=141" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227085&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=naardernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=141" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>