Foto: Sjoerd Stoop

Eigenaar clubhuis golfbaan: 'Golfers gewoon welkom'

  Bedrijven

NAARDEN/BUSSUM - Anders dan het bedrijf achter de golfbaan doet voorkomen, zijn golfers gewoon welkom in het clubhuis van Golfbaan Naarderbos. Dat laat Dino Weijtboer, een van de eigenaren van het clubhuis, weten. "Onze deuren staan gewoon open voor de golfers.

De golfbaan en het clubhuis op hetzelfde terrein hebben een andere eigenaar. Golfbaaneigenaar Nedstede Leisure verloor afgelopen week een kort geding over het huurcontract met clubhuiseigenaar MG&H. Aanleiding was een hoogopgelopen kwestie over onder meer de hoogte van de huur. De rechter heeft het contract ontbonden.

Volgens Nedstede betekende dat dat golfers niet meer welkom zouden zijn in het clubhuis. Volgens Weijtboer is dat pertinent onwaar. "Golfers die komen golfen zijn van harte welkom bij ons", aldus de eigenaar. 

Het huurcontract tussen de golfbaan en het clubhuis loopt tot en met 19 oktober. "Hoe het daarna verder moet zullen we nog moeten bezien, maar het is hoe dan ook niet zo dat golfers niet welkom zijn. Dat zijn ze zeker wel. Dat wil ik graag benadrukken."

Meer berichten