[Advertorial] Bij CHA! Laren proef je écht Aziatische smaken - In een bowl voor kleine prijs | NaarderNieuws
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227083&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=naardernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=141" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Wimmy in haar nieuwe zaak CHA! aan de Naarderstraat.
Wimmy in haar nieuwe zaak CHA! aan de Naarderstraat. (Foto: Bob Awick)
Advertorial

Bij CHA! Laren proef je écht Aziatische smaken - In een bowl voor kleine prijs

  Bedrijven

LAREN - "Ik word gelukkig van comfortfood", vertelt Wimmy Hu. Met haar nieuwste aanwinst - Restaurant CHA! aan de Naarderstraat 35 in Laren - is ze dan ook dolblij. Hier kunnen gasten terecht voor homemade Aziatische gerechten met authentieke smaken, maar wel met een moderne en gezonde twist.

De lunch- en dinergerechten en bites krijgen daarmee niet direct het stempel 'gezond en biologisch', maar omdat de koks werken met gezondere olie, dressings met minder suiker en gestoomde groenten worden de gerechten automatisch wel gezonder. De slowjuices worden bovendien in eigen huis geperst.

Bowls met liefde
Bij CHA! - nu ruim zes weken open - vind je dus geen babi pangang of foe yong hai, maar wel goedgevulde bowls met liefde, zoals Salad Bowl, Rice Bowl en Noodle Bowl, of Yam Cha Bites zoals handgevouwen dumplings met Family Secret dipsaus. Er is echt voor ieder wat wils: Easy Dining (gemakkelijk een hapje eten) of Share Dining (informeel gezellig tafelen). "Value for money en een gemoedelijke sfeer", zegt Wimmy, die als Chinees meisje opgroeide met Asian Comfort Food. Voor twee tientjes kun je je buik rond eten!

Huiskamer
Met CHA! heeft Wimmy echt een huiskamer gecreëerd. "Heel toegankelijk en iedereen is welkom. Er ligt letterlijk geen drempel", zegt ze. Opvallend is het plafond waaraan duizend bordjes van Chinees porselein hangen. "Jaren geleden eens gezien in een ieniemienie theehuis in Engeland met Engels servies. Toen wij hier vorig jaar begonnen, kwam dit weer bovenborrelen", lacht de Larense, die zelf met man en bonuskindjes boven het restaurant woont. De nieuwe zaak is een moderne versie van het voormalige Oud Laren-pand. "Hiermee hebben we Ria en Evert willen eren."

CHA! is niet te vergelijken met The Red Sun in Blaricum, het andere restaurant van Wimmy. "Dineren bij The Red Sun is bijzonder en moet bijzonder blijven. Daar kleed je je voor een avondje uit en ben je minimaal vier uur onderweg. CHA! is precies het tegenovergestelde. Daar loop je op elk moment van de dag binnen in je spijkerbroek en op je gympen. Het is er gemakkelijk, betaalbaar, lekker en toegankelijk."

CHA! Asian Comfort Food mét mooi terras is open van woensdag tot en met zondag. To Go Shop van 11.30 tot 22.00 uur, Bar/Juicebar/Restaurant van 11.30 tot 24.00 uur (vrijdag en zaterdag tot 01.00 uur), de keuken tot 22.00 uur. Ook kinderen mogen mee, voor hen is er een kidszone in de kelder. Telefoon 035-7620999 - www.cha-asiancomfortfood.nl.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227083&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=naardernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=141" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227085&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=naardernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=141" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>