Afbeelding

Kerstmarkt beetje nat, maar gezellig

Algemeen

NAARDEN - De Stichting Burgerzin Naarden is erg enthousiast over de kerstmarkt van afgelopen zaterdag. "Het weer zat niet zo mee, maar we hebben heel veel leuke reacties gehad", vertelt Carla Ruland.

"Zowel de bezoekers, de bewoners als de kraamhouders reageerden positief. De locatie viel ook erg in de smaak." Helaas zat het weer tegen. Uiteindelijk werd dan ook besloten om een uurtje eerder te stoppen.
"Er waren diverse hoogtepunten. Met name de musical 'Scrooge', opgevoerd door de Gooische Muziekschool, was erg geslaagd. De tweede keer speelden ze in de regen gewoon door. Ook leuk was de arrenslee met twee shetlandpony's en de muziekoptredens vielen in de smaak, ontroerden zelfs."

Nieuwe locatie
Toch stonden blijkbaar niet alle ondernemers achter de keuze om de markt dit jaar te verplaatsen van de Marktstraat / Cattenhagestraat naar het Ruysdaelplein. Zij lieten blijken omzet te missen nu de bezoekers niet bij hen voor de deur langs de kramen liepen. Volgens de Stichting Burgerzin Naarden was de nieuwe locatie juist in goed overleg gekozen met de ondernemers. Sommige draaien juist minder omzet als er kramen pal voor de deur staan.

Uit de krant

Uit de krant

Afbeelding
Informatiemarkt vrijwilligersorganisaties in gemeentehuis van Bussum Zorg 26 jun, 12:42
Logo
Afbeelding
Van de Historische Kring George Kauderer van de firma AMROH uit Muiden Algemeen 26 jun, 11:02
Afbeelding
Seizoen BIJ ANDREAS Naarden bekend Cultureel 25 jun, 15:19
Afbeelding
Zomer bij Bibliotheek Gooi en meer Algemeen 25 jun, 11:17
Logo
Afbeelding
Peter Heerschop | Zaterdagportret ‘Als je logisch nadenkt, dan kom je heel ver’ Mensen 25 jun, 08:00
Afbeelding
Zomermarkt in De Palmpit Algemeen 24 jun, 15:36
Logo
Afbeelding
'Ik wil laten zien dat volwassenen ook goede dingen doen' Naardense start inzamelingsactie voor school in Bucha Mensen 24 jun, 14:00
Afbeelding
Scoutingverenigingen kunnen (en konden) subsidie krijgen Algemeen 24 jun, 13:00
Voorproefje Naardernieuws Extra? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief