Afbeelding
Foto: PR

Open Avond Rotary Naarden-Bussum

Algemeen

NAARDEN/BUSSUM - Rotaryclub Naarden-Bussum nodigt iedereen uit om op maandag 4 april naar de Open Clubbijeenkomst te komen om te horen en te zien waar de club mee bezig is. Tijdens de bijeenkomst in het NH-Hotel in Naarden zullen leden van de club uitleg geven over de Rotaryactiviteiten wereldwijd en dichtbij huis in het Gooi.

Notaris Dirk Doude van Troostwijk, lid van de club en gastheer tijdens de open avond: “Samen met andere clubs realiseren Rotarians internationale projecten om de grootste uitdagingen van onze tijd aan te pakken. Wij zijn People of Action. Hier in Naarden hebben we net nog meegeholpen om tijdelijke woningen voor Oekraïense vluchtelingen in te richten, we maken ons sterk voor reanimatieonderwijs met ons project Keep the Heartbeat Gooing en organiseren jaarlijks een schrijfwedstrijd voor Gooise scholieren. En naast al die grotere en kleinere projecten wisselen we onze professionele kennis uit, vertellen over ons vak en luisteren naar interessante en veelzijdige presentaties tijdens onze clubbijeenkomsten. Wij zouden het heel aardig vinden als meer mensen in onze regio hier iets meer over zouden weten.”

Open clubbijeenkomst

Iedereen is (gratis) van harte welkom op de open clubbijeenkomst op 4 april. De ontvangst is om 19.30 uur in NH Hotel Naarden aan de IJsselmeerweg 3. De bijeenkomst is om 20.30 uur afgelopen, waarna nog gelegenheid is om na te praten. Aanmelden kan tot en met 31 maart door een mail te sturen naar dirk@doudevantroostwijk.nl.

Het schoonmaken van het Naarderbos is één van de acties van Rotartclub Naarden-Bussum.

Uit de krant

Uit de krant

Logo
Afbeelding
Oproep voor vrijwilligers Teamleider Vluchtelingenwerk: 'Iedereen heeft een vluchtverhaal' Zorg 26 mei, 13:00
Afbeelding
Kunstig Beeld in Muiden tijdens pinksterweekend: kunstliefhebbers kunnen struinen langs exposities Cultureel 26 mei, 12:00
Afbeelding
Scooterrijder gewond na ongeval Brinklaan foto's 26 mei, 11:04
Logo
Afbeelding
Levensverwachting stijgt met jaren We worden steeds ouder en blijven ook langer gezond Algemeen 26 mei, 10:00
Afbeelding
College gaat weer 'on tour' Algemeen 26 mei, 09:41
Afbeelding
'Door Veilig Thuis hoef ik de nasleep van de scheiding niet alleen te dragen' regio 26 mei, 09:00
Afbeelding
Leerlingen basisschool maken kennis met lokale politiek door spel 'Democracity' Politiek 26 mei, 09:00
Afbeelding
Gratis taxatiedag voor munten, bankbiljetten, goud, zilver en trading cards (oa. Pokémon) in Huizen 30 mei Financieel Nieuws 26 mei, 08:00