De Ford dealer aan de Rijksweg 1
De Ford dealer aan de Rijksweg 1

Ford Dealer Dick Visser in Naarden bestaat 80 jaar

NAARDEN - Wie aan Ford denkt, denkt aan Dick Visser's Autobedrijf. Het autobedrijf aan de Rijksweg 1 bestaat 80 jaar en is een begrip in de regio. De bekende naam, het vaste personeel. Alles straalt betrouwbaarheid uit bij de dealer waar zowel nieuwe auto's als occasions worden verkocht en onderhouden.

De zaak opende in 1933 en is al sinds 1955 Ford Dealer. De zaak werd in 2005 ingrijpend verbouwd. Zo is de showroom compleet vernieuwd en werd ook de werkplaatsreceptie aangepakt. De afgelopen jaren hebben vele modellen de revue gepasseerd, maar wat wel constant bleef is zowel de service als het personeel. Er zijn zelfs meerdere werknemers die al achttien tot twintig jaar werkzaam zijn bij Dick Visser's Autobedrijf.
Ford is een populair merk. Ford staat bekend als een betrouwbaar merk waar je veel auto krijgt voor een interessante prijs. Er wordt dan ook veel zaken gedaan met bedrijven. De klantenkring loopt uiteen van bouw- en taxibedrijven tot hondenuitlaatcentra. Deze hebben allemaal speciaal voor Ford gekozen om eerder genoemde redenen. Particulieren kiezen vaak voor een Ford Fiësta of de nieuwe B-Max met zijn unieke instap door de schuifdeuren. Zakelijk gezien is de Ford Focus interessant vanwege de 14 procent bijtelling. Ook uniek is de C-Max, de 7-zitter met slechts 20 procent bijtelling. Daarmee is dat de enige in zijn segment.

Een Ford kun je overal inruilen, de waarde blijft constant. Bij Dick Visser zien ze dat er toch nog redelijk wat nieuwe auto's worden verkocht. "En vanwege ons jubileum geven we momenteel vijf jaar garantie in plaats van twee jaar." De zakelijke markt is wel iets terughoudender in deze tijden van recessie. "Je ziet dat ze langer doorrijden met de auto's. De Transit Custom is overigens een beststeller. Dit compleet nieuwe model, dat gekozen is tot International Van of the Year 2013, is erg populair en niet alleen onder reguliere Ford rijders. We hebben vanwege ons 80-jarig bestaan hele interessante aanbiedingen die te vinden zijn op www.fordactieprijzen.nl." Bij de occasions is een tekort aan auto's die slechts een paar jaar hebben gereden. "We roepen daarom iedereen op deze in te ruilen. Op de occasions die bij ons in de verkoop staan hanteren we een strenge selectie. O.a. historie van het onderhoud moet bekend zijn en de auto moet absoluut schadevrij zijn."

"De reparatiekosten bij Dick Visser's Autobedrijf liggen op hetzelfde niveau als een universele fastfitter. Wij bieden onze vaste klanten zelfs kortingsvouchers. En iedereen die problemen heeft, kan zo binnen komen rijden. Is het een klein probleem zoals een lekke band, dan wordt iedereen direct op weg geholpen. Onze zakelijke rijders, die voor hun inkomen afhankelijk zijn van hun wagen, proberen we bij voorrang te helpen zodat ze weer snel op pad kunnen."

Meer berichten