Foto: Enter Media

Wethouder Hendriks voert online live-gesprek met bijzondere inwoners uit Gooise Meren

GOOISE MEREN - Ook in deze bijzondere tijd is het goed om met elkaar in gesprek te gaan. Hoe gaat het met je? Wat houdt je bezig? Hoe staat de gemeente Gooise Meren er voor? Wat gaat er goed, wat kan er beter? Maken we de goede keuzes? Kunnen we het financieel wel trekken? Wat zijn de verwachtingen?

Geert-Jan Hendriks, wethouder financiën in Gooise Meren, gaat vanavond - aan de vooravond van de algemene (financiële) beschouwingen in de gemeenteraad - online in gsprek met een aantal markante plaatsgenoten. Om samen te kijken waar we staan in Gooise Meren en omdat het fijn is om elkaar weer eens te spreken. Alles is bespreekbaar bij deze live-sessie.

Online schuiven in ieder geval aan: Ben Boogaard, bekende Muiderberger, altijd openhartig en recht voor zijn raap; Joop van Dort, voorzitter van de bedrijvenvereniging FIN, nooit om een mening  verlegen; Catharina van der Meer, het energieke middelpunt van jongerenorganisatie STAD; Petra Laseur, na een politieke loopbaan nu rector van het Vitus College in Bussum, en Bezhad Rezaei, gedragswetenschapper die altijd de verbinding zoekt.

Nieuwsgierig wat dit gaat opleveren? Haak op maandag 22 juni om 20.00 uur aan voor een goed gesprek op de Facebookpagina van de gemeente Gooise Meren.    

Meer berichten