Laura van Harmelen.
Laura van Harmelen. (Foto: PR)

Laura van Harmelen (D66) stopt als raadslid

GOOISE MEREN - Laura van Harmelen van D66 stapt met ingang van september uit de gemeenteraad van Gooise Meren. Zij heeft in haar werk een nieuwe functie geaccepteerd en kan het raadslidmaatschap niet naar tevredenheid combineren met deze nieuwe functie en het gezinsleven.

Ze geeft haar zetel op, nadat zij als woordvoerder financiën de behandeling van de jaarstukken en de perspectiefnota samen met de fractie heeft afgerond.

Kleurrijker

Van Harmelen kijkt nu al terug op een intensieve, ontzettend leerzame, waardevolle periode en bedankt de kiezers voor het aan haar gegeven vertrouwen. Ook waardeert ze de samenwerking in de fractie, de vele mensen die ze heeft leren kennen en de openheid en hartelijkheid die ze heeft mogen ervaren. "Omdat ik in Naarden geboren en getogen ben, had ik van tevoren het idee al veel van de gemeente en zijn inwoners te weten. De gemeente blijkt nog veel kleurrijker dan gedacht en er gebeurt zoveel meer dan ik al kijk op had. Dat is iets om trots op te zijn."

Goed werk

De fractie betreurt het vertrek van Van Harmelen, maar respecteert natuurlijk haar keuze. "Ze heeft tijdens haar deelname aan de raad heel goed werk geleverd. Zij dwong respect af met haar inhoudelijke benadering; altijd zorgvuldig en in lijn met de beginselen van D66 en de afspraken uit het coalitie-akkoord", aldus fractievoorzitter Maarten Balzar.

Meer berichten