Foto: Marijn de Jong

Balletschool Cabriole danst buiten verder

NAARDEN - De leden van balletschool Cabriole dansen weer; in de buitenlucht! "Na het online lesgeven via Zoom is het ontzettend fijn om iedereen weer in het echt te kunnen zien. De reacties van onze leerlingen, van de peuters tot aan de 55+-ers, zijn goed. Ook de 1,5 meter afstand en hygiëneregels zijn goed te handhaven", vertelt Laura Peters.

Op de hoofdlocatie aan het Prinses Margriethof 100A in Naarden kan dat op het veld achter de dansstudio. Peters: "Op vrijdagmiddag geven we normaal gesproken les bij SKBNM 't Mouwtje en de buitenlocatie voor deze lessen is op het plein van KMS de Kwakertjes op Isaäc da Costalaan 2 in Bussum."

Artikel gaat verder onder de foto.

In Naarden wordt gedanst op gras. "Dat is anders dan een dansvloer binnen, maar met wat kleine aanpassingen in de lessen kunnen we prima buiten lesgeven. Aan het eind van het schooljaar, de laatste twee weken voor de start van de zomervakantie van de basisscholen, organiseren we twee open lesweken waarin iedereen welkom is om onze lessen te ervaren. De coronacrisis is een uitdagende tijd, maar door de waardering van onze leerlingen voor alle moeite die we doen, is dat het allemaal waard."

Meer berichten