Max Verheijen.
Max Verheijen.

Muiderberg rouwt om overleden surfer Max: 'Niet te bevatten'

MUIDERBERG - 'Niet te bevatten, wat een vreselijk nieuws' of 'inmiddels 1000 woorden, maar niet een daarvan is de juiste!'. 

Het zijn enkele reacties op de sociale media op het bericht dat de 22-jarige Max Verheijen uit Muiderberg plotseling is overleden. De jonge student aan de TU in Delft kwam maandag, samen met vier anderen, om het leven bij het surfdrama in Scheveningen. Dinsdag is zijn lichaam geborgen. 

Goois Lyceum

Max bracht zijn middelbare schooltijd door op het Goois Lyceum in Bussum. De directie van de school laat het MuiderNieuws weten: "Vandaag bereikte ons het onwaarschijnlijk verdrietige bericht dat een van de surfers die afgelopen maandag in Scheveningen is overleden onze oud-leerling Max Verheijen is. Dit bericht heeft ons erg geraakt. We herinneren ons Max als een goedlachse, leuke leerling. Zo'n gast die je aan het werk moest houden en die altijd in was voor een praatje en een lach. Ongelooflijk dat hij niet langer heeft mogen genieten van het leven en dat zijn familie en vrienden niet langer kunnen genieten van hem. We wensen natuurlijk alle mensen die hem kenden heel veel sterkte met dit vreselijke verlies."

Meer berichten