Ahmet Turkmen tijdens het koken in de keuken van het gemeentehuis.
Ahmet Turkmen tijdens het koken in de keuken van het gemeentehuis. Foto: PR

Netwerk Toffe Peren kookt voor medemens

Algemeen

GOOISE MEREN - Vrijwilligers uit het netwerk Toffe Peren, bestaande uit ervaringsdeskundigen, Herstelnetwerk Gooi en Vechtstreek, GGZ Centraal, Kwintes, MEE, Maatjesproject en Versa Welzijn, koken tijdens de coronasituatie voor inwoners in Gooise Meren en Hilversum e.o. die nu een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken.

Er wordt op woensdag en vrijdag gekookt in de keuken van het gemeentehuis in Bussum. Gisteren voor maar liefst zestig personen. Het was niet moeilijk om voor deze klus mensen te vinden. Binnen een mum van tijd hebben zich bij de Vrijwilligerscentrale Gooise Meren mensen aangemeld om te koken, de maaltijden rond te brengen en schoon te maken. De komende weken hoopt het netwerk Toffe Peren nog heel veel mensen te verblijden met een maaltijd aan huis.
Het Netwerk wil graag met dit initiatief bewerkstelligen dat een goed voorbeeld doet volgen en dat de mensen in deze lastige tijd oog houden voor de bewoners in de regio die psychische kwetsbaar zijn en/of ziek zijn. Wie het Netwerk wil ondersteunen kan dit doen in de vorm van bijvoorbeeld: voedsel, maaltijdbakjes, verpakkingsmateriaal of een donatie. Hiervoor kan gemaild worden met Ahmet Turkmen (herstelkompas@gmail.com).

Afbeelding
Afbeelding

Uit de krant

Uit de krant

Logo
Afbeelding
Oproep voor vrijwilligers Teamleider Vluchtelingenwerk: 'Iedereen heeft een vluchtverhaal' Zorg 26 mei, 13:00
Afbeelding
Kunstig Beeld in Muiden tijdens pinksterweekend: kunstliefhebbers kunnen struinen langs exposities Cultureel 26 mei, 12:00
Afbeelding
Scooterrijder gewond na ongeval Brinklaan foto's 26 mei, 11:04
Logo
Afbeelding
Levensverwachting stijgt met jaren We worden steeds ouder en blijven ook langer gezond Algemeen 26 mei, 10:00
Afbeelding
College gaat weer 'on tour' Algemeen 26 mei, 09:41
Afbeelding
'Door Veilig Thuis hoef ik de nasleep van de scheiding niet alleen te dragen' regio 26 mei, 09:00
Afbeelding
Leerlingen basisschool maken kennis met lokale politiek door spel 'Democracity' Politiek 26 mei, 09:00
Afbeelding
Gratis taxatiedag voor munten, bankbiljetten, goud, zilver en trading cards (oa. Pokémon) in Huizen 30 mei Financieel Nieuws 26 mei, 08:00