Afbeelding
Foto: Gooise Meren Beweegt

Welke school wordt de winnaar van het schoolvoetbaltoernooi in Gooise Meren?

Algemeen

GOOISE MEREN Het jaarlijkse schoolvoetbaltoernooi in de hele gemeente Gooise Meren gaat aanstaande woensdag van start. In de komende 6 weken doen meer dan 3000 kinderen mee aan het schoolvoetbaltoernooi. Nieuw is dat de winnaars van Naarden en Bussum het opnemen tegen de sterkste kandidaten uit Muiden / Muiderberg. 

De leerlingen komen uit de groepen 3 tot en met 8 van alle basisscholen in de gemeente Gooise Meren. Zij spelen afwisselend op de velden van BFC, NVC, SDO en SC Muiderberg. De teams zijn ingedeeld in 6 categorieën (jongens 3/4 en meisjes 3/4, jongens 5/6 en meisjes 5/6, jongens 7/8 en meisjes 7/8). Uit al deze teams mag uiteindelijk één team per categorie zich winnaar noemen van heel Gooise Meren.

Naarden / Bussum
Op 26 februari barst de spannende strijd los bij SDO. Vervolgens vinden er wedstrijden plaats bij: BFC (04 maart), NVC (18 maart), SDO (25 maart), BFC (1 april) en aansluitend de finaleavond op donderdag 9 april bij NVC. De groepen 3 en 4 van de deelnemende basisscholen spelen hun wedstrijden in de tweede week van juni.

Muiden / Muiderberg
De basisscholen van Muiden en Muiderberg spelen hun wedstrijden op 11 maart bij voetbalvereniging SC Muiderberg. Hier spelen de groepen 3 t/m 8 hun wedstrijden in hun eigen categorie. De winnaar van deze wedstrijden neemt het tijdens de finaleavond op tegen de winnaars van de andere wedstrijddagen.

Regiofinale
Op vrijdag 8 mei is de regiofinale in Naarden, bij voetbalvereniging NVC. De winnaars van de regio’s BEL, Huizen en Gooise Meren nemen het tegen elkaar op.

Uit de krant

Uit de krant

Logo
Afbeelding
Huisartsen uit Gooise Meren strijdbaar op Malieveld Het is vijf voor twaalf voor huisartsen: ‘We willen nu meer tijd voor onze patiënten’ Zorg 5 jul, 15:00
Logo
Afbeelding
Toch gaat driekwart van ANWB-leden zeker op vakantie Nederlandse vakantieganger speelt in op huidige onzekerheden Algemeen 5 jul, 14:00
Afbeelding
Comeniusschool gaat ‘eco’ en wil ‘groene vlag’ behalen Algemeen 5 jul, 12:05
Afbeelding
Juliana Dalton behaalt zesde plaats op NK Algemeen 5 jul, 11:35
Afbeelding
HCAW blijft in spoor Amsterdam en Neptunus Sport 5 jul, 11:01
Logo
Afbeelding
Op stap met boswachters door het Kocherbos Muiderbergers blij dat het Kocherbos nu in handen is van Goois Natuurreservaat (GNR) Natuur en Milieu 5 jul, 09:00
Afbeelding
Ongeval op Brediusweg; auto komt tegen boom tot stilstand 112 4 jul, 19:44
Afbeelding
Getuigen gezocht van brand en schietincident Naarden Politie 4 jul, 17:32
Voorproefje Naardernieuws Extra? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief