Foto: NVC

NVC en Frank Spermon verlengen contract met twee seizoenen

NAARDEN - Voetbalvereniging NVC heeft het contract met hoofdtrainer Frank Spermon (50) met twee seizoenen verlengd. Bovendien heeft de club uit Naarden Spermon aangesteld als Technisch Manager, een positie die tot dit moment nog niet was bezet. De oefenmeester uit Bussum begint op 1 juli a.s. aan zijn nieuwe gecombineerde functie.

Komende jaren zal Spermon derhalve verantwoordelijk zijn voor het ontwikkelen en uitvoeren van het algehele technische beleid van NVC. “De kernwaarden van de club zullen goed moeten worden uitgeschreven in een ambitieus maar wel reëel beleidsplan. Voor jeugd én senioren. Bij NVC zijn de randvoorwaarden aanwezig om succesvol te worden. Ik denk dat ik met mijn opgedane kennis en ervaring, en uiteraard met ondersteuning van de rest van de club, een bijdrage kan leveren om NVC weer de goede uitstraling te geven die het verdient,” aldus Spermon.

Samenwerking
Voorzitter Rob Snijders is blij met de uitbreiding van de samenwerking met Spermon. “Frank heeft in zijn eerste half jaar een enorme betrokkenheid getoond bij NVC 1 maar ook bij de rest van de vereniging. Niet alleen bij de selectiespelers, maar ook bij de breedte-teams. Wij denken dat hij de juiste persoon is om NVC weer een stapje verder te helpen in de ontwikkeling die we als NVC vorig jaar zijn ingezet. We zijn vanuit het bestuur bezig om –samen met de gemeente- onze accommodatie moderner te maken en Frank zal met de TJC het niveau van trainingen en de spelopvatting gaan verbeteren. Door verenigingsbrede activiteiten zal het clubgevoel hechter worden en we hebben inmiddels ook onze financiën weer op orde. Alle redenen zijn inmiddels weer aanwezig om trots te zijn op onze club en dat naar nieuwe leden uit te stralen. Bij NVC is voetbal vriendschap en is iedereen welkom.”

Selectie aangevuld
NVC 1 maakt inmiddels ook vorderingen in de 4e klasse zaterdag. De jonge selectie heeft in de winterstop aanvulling gekregen van oud NVC-spelers Danny Westerink, Hidde Pronk en Sjoerd Peters. Met Marcell Mijwaart is er een ervaren assistent-trainer aan de technische staf toegevoegd. De tweede seizoenshelft zal er verder gebouwd worden aan het team, wordt er gesproken met spelers uit de jeugd en zal een plan worden gemaakt om de selectie zodanig te versterken dat er komend seizoen een NVC 1 én NVC 2 zal zijn. Spermon: “Ik heb er enorm veel zin in."

Meer berichten