Prachtig weer, fantastische opkomst.
Prachtig weer, fantastische opkomst. Foto: Peter Veerman

Hardlopers genieten van cross op Franse Kamp

Algemeen

BUSSUM - Ruim 900 hardlopers van 20 verenigingen hebben zaterdag genoten van een sportieve RegioCross op de Franse Kamp. Er werd niet gestreden om medailles, maar de 30 snelste lopers uit drie wedstrijden per leeftijdsgroep zijn uitgenodigd voor de finale in maart.

Voor de tweede keer werd de RegioCross gehouden voor de junioren en pupillen uit de hele regio. Het was prachtig weer, waardoor de opkomst boven verwachting was. Het parcours was vernieuwd, waardoor het mogelijk was om de hele loop op spikes te lopen.