Foto: Monique Ekels

Nieuwjaarsreceptie brandweer Muiderberg mét oorkondes

MUIDERBERG - De jaarlijkse nieuwjaarsreceptie van de brandweerpost Muiderberg verliep afgelopen vrijdag erg feestelijk. Burgemeester Han ter Heegde kon drie jubilarissen in het zonnetje zetten met oorkondes en versierselen.

Onderscheidingen waren er voor Thierry Labbe die 12,5 jaar bij de brandweer zit, Rene ter Beek die er al 25 jaar bij is en tot slot Jos ter Beek, die maar liefst 40 jaar brandweerman is. 

Er werd verder nog afscheid genomen van Peter Zijlemaker en Alexandra Rootseart die gestopt zijn bij de post Muiderberg. Maar er is gelukkig ook een opvolger gevonden in Bart Jan Juffermans. Hij is per 1 januari 2020 aangesteld bij de brandweer en zal gaan starten met de opleiding manschap. 

Daniel Meijer die net zijn manschapopleiding heeft afgerond kreeg deze avond zijn strepen en bevordering tot manschap. Na een terugblik op 2019 en een vooruitzicht op 2020 door postcoördinator Henri de Gooijer volgde een woordje van Joop Huizing, gevolgd door burgemeester Han ter Heegde.

Op de foto van links naar rechts: burgemeester Han ter Heegde, Jos ter Beek, Rene ter Beek, Thierry Labbe, Henri de Gooijer en Joop Huizing.

Meer berichten