Partnerbijdrage

Afvallen zonder jojo-effect met Easyslim

Veel mensen willen afslanken, maar dat valt vaak niet mee in het drukke leven van alledag. Werk, thuis, kinderen, sport, hobby's en sociale verplichtingen bepalen vaak ook wat we eten. Even een snelle hap of gemaksvoeding, goed eten en drinken schier er dan vaak al snel bij in. Veel afslankmethodes bieden vaak maar een zeer tijdelijke oplossing en houden het jojo-effect in stand. Dat het anders kan bewijzen de afslankstudio's van Easyslim.nu.

Sinds 1 augustus 2017 zijn Karin en Larissa, moeder en dochter, actief in Hilversum. Dit is een zeer goed bezochte studio.

De studio's van Easyslim.nu werken met een geavanceerd apparaat dat werkt met ultrasound en elektrostimulatie. De ultrasound techniek zorgt ervoor dat vet uit de vetcel gaat en via het lymfestelsel het lichaam verlaat. Tegelijkertijd wordt, met elektrostimulatie, de spieren getraind. Dit gebeurt terwijl de klant ontspannen en comfortabel op een behandeltafel ligt. Een behandeling duurt ongeveer een uurtje en is geheel pijnloos en veilig. De studio in Hilversum ligt aan de Gijsbrecht van Amstelstraat 238a en heeft een groot bord. Ze is goed bereikbaar en er is voldoende (betaalde) parkeergelegenheid. De studio heeft een gezellige ontvangst-, behandel en gespreksruimte met een huiselijke sfeer.

Karin en Larissa zijn franchisenemers van Easyslim.nu. Als zelfstandig ondernemers leiden ze nu één van deze afslankformule. Ze zijn samen, verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de vestiging. Voortdurend wordt vanuit het hoofdkantoor van de Franchiseformule in Almere, professionele ondersteuning en bijscholing aangeboden.

Karin is zelf ervaringsdeskundige met overgewicht. Al jaren tobde zij met haar gewicht, diëten, sporten, nog meer diëten, het hielp altijd maar even, maar altijd was er sprake van het jojo-effect. Als geen ander weet Karin hoe moeilijk het is om af te vallen en daarna goed op gewicht te blijven. In 2017 liep haar dochter, die graag wat kilo's kwijt wilde, tegen Easyslim.nu aan op een van de braderieën die regelmatig gehouden worden op de Gijsbrecht en maakte een afspraak. Als snel was Larissa dermate enthousiast en heeft haar moeder overgehaald om ook klant te worden. Karin was nog enthousiaster en kreeg de mogelijkheid om Easyslim.nu Hilversum over te nemen! Easyslim.nu Hilversum zijn open van maandag t/m donderdag van 09:00 tot 21:00 uur en vrijdags van 09:00 tot 14:00.

Zien wat wij voor u kunnen betekenen? Bel of app voor een intake en proefbehandeling, nu van € 89,- voor € 49,-  06 511 109 57, of mail naar hilversum@easyslim.nu

Ook kunt u via www.easyslim.nu online een afspraak voor een intake en proefbehandeling inboeken. Graag verwelkomen wij u in onze studio.

Meer berichten