Het eerste deel van de afsluitingen start 3 september
Het eerste deel van de afsluitingen start 3 september (Foto: Vor, de, Robbert)

Doorgaande routes in Naarden gaan vanaf maandag op de schop

NAARDEN - De gemeente gaat flink werken aan diverse doorgaande wegen in Naarden. Zowel in september als oktober moet men rekening houden met omleidingen.

Komende maandag 2 september begint het werk met de afsluiting van de Rijksweg tussen de Torenflat en kruising met de Lambertus Hortensiuslaan. Er moet omgereden worden via het hertenkamp (Koningin Wilhelminalaan, Alexanderlaan en Thierensweg).

Rotonde
Daarna volgen er nog vier projecten. Er wordt onder andere  een rotonde wordt aangelegd op de Rijksweg ter hoogte van de Churchillstraat en er komt een oversteek voor fietsers en wandelaars bij de Meerstraat.

Werkzaamheden op een rijtje

  • In de periode van 2 tot 6 september werkt men aan de Rijksweg en moet men omrijden via het hertenkamp.
  • In de periode 9 tot 13 september Is de Godelindeweg dicht tussen de Lambertus Hortensiuslaan en de rotonde bij de Amersfoortseweg (Wellantcollege). 
  • In de periode 16 tot en met 20 september is de rotonde Godelindeweg / Amersfoortsestraatweg dicht. 
  • In de periode 23 tot en met 27 september wordt de Amersfoortsestraatweg afgesloten tussen de rotonde en kruising met de Brediusweg. 
  • In de periode 18 oktober tot en met 2 november wordt gewerkt aan de op- en afrit 5 (Naarden-West). De weg langs Tuindorp Keverdijk is dan dicht, ook is de afrit gesloten. Hier komt een rotonde en een oversteek voor voetgangers. 
  • Alle informatie is te vinden op een speciale website gooisemeren.nl/rijksweg
Meer berichten