Advertentie

Mooi! Laat je gezicht zien bij DermaClinic Utrecht

Een vlekkerige huid, rimpels, haar op ongewenste plekken: gewoon een paar voorbeelden van dingen waar je flink onzeker over kunt zijn. Iedereen is mooi op zijn of haar manier, maar het is wel zo fijn als je zelf blij bent met wat je ziet in de spiegel. DermaClinic begrijpt dat en biedt verschillende behandelingen aan voor je uiterlijk. Ben je benieuwd wat de medisch cosmetische specialisten van DermaClinic voor jou kunnen betekenen? Kom dan zeker langs tijdens de inloopochtend op vrijdag 24 mei 2019 van 9.00 – 12.00 uur. 

Laat jezelf zien
DermaClinic is de medisch cosmetische kliniek die jou laat stralen! Ze werken met de hoogst opgeleide cosmetisch artsen, huidtherapeuten en schoonheidsspecialisten in Nederland.

Dat betekent dat je hier voor heel veel verschillende soorten behandelingen terecht kunt. Denk bijvoorbeeld aan het injecteren van botox of fillers, het weglaseren van ongewenste beharing en diverse behandelingen voor het verbeteren of verjongen van je huid. Loop tijdens deze ochtend binnen voor gratis cosmetisch advies van één van de specialisten. En ontvang een leuke goodiebag! Waar je ook mee zit; grote kans dat er een specialist is die je kan helpen.

In goede handen
Fijn om te weten, is dat je erop kunt vertrouwen dat je bij DermaClinic in goede handen bent. De kliniek in Utrecht is onderdeel van een landelijke keten die is opgericht door cosmetisch arts dr. Catharina Meijer. Je kunt er op vertrouwen dat de experts die jou behandelen precies weten wat ze doen en hier ook de juiste bevoegdheid voor hebben. Kwaliteit en veiligheid zijn hier dan ook vanzelfsprekend. Geen wonder dat ieder jaar meer dan 5.000 mensen ervoor kiezen zich hier te laten behandelen!

Later terugkomen?
Mocht je na de open dag nog steeds vragen hebben, dan kun je uiteraard altijd nog eens terugkomen bij DermaClinic. Spontaan binnenstappen mag altijd. Wil je liever van tevoren een afspraak maken? Dat kan via de button onderaan dit artikel.

Link: https://www.dermaclinic.nl/contact/

Meer berichten