[De ondernemer vertelt...] Renovatie is hét vakgebied van Gooi's Bouwbedrijf | NaarderNieuws
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227083&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=naardernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=141" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Alex Hagen en Sander Mulder bij het renovatieproject.
Alex Hagen en Sander Mulder bij het renovatieproject. (Foto: Bob Awick)
De ondernemer vertelt...

Renovatie is hét vakgebied van Gooi's Bouwbedrijf

NAARDEN - Gooi's Bouwbedrijf is al 25 jaar een begrip in 't Gooi en omstreken. Het is een all-round bouwbedrijf gespecialiseerd in verbouw, renovatie, onderhoud en verduurzamen van vastgoed.

De focus van het bedrijf ligt op renovatie en onderhoud. "Dat doen we voor coöperaties, vastgoedbeheerders, scholen, verenigingen, de zorgsector, stichtingen en gemeentes", vertelt directeur Alex Hagen. "En dat is van een raam vervangen tot het verduurzamen of een bestaand gebouw een andere functie geven waardoor het niet leeg komt te staan en het pand niet gesloopt hoeft te worden."

Prachtig bedrijf

Jan Hagen, de vader van Alex, heeft het Gooi's Bouwbedrijf GBB b.v. opgericht. "Mijn vader is 25 jaar geleden begonnen en heeft het uitgebouwd naar een prachtig bedrijf met 43 vaste medewerkers. Jan werkte toen voornamelijk voor woningcoöperaties en particulieren. Zo’n drie jaar geleden is hij minder gaan werken en is Sander Mulder ook tot de directie toegetreden. Samen vormen Sander en ik een perfect team. We vullen elkaar uitstekend aan en hebben vooruitstrevende plannen voor de toekomst. Uiteraard doen we dit samen met al onze medewerkers, die de kracht en trots van ons bedrijf zijn."

Zakelijke markt

Gooi's Bouwbedrijf richt zich vooral op de zakelijke markt. "Een van onze projecten op dit moment is een renovatieproject bij een grote zorggroep. Dit gebouw met 63 appartementen, een restaurant en diverse andere verblijfsruimten renoveren wij in de bewoonde staat. Dit vergt speciale maatregelen om de bewoners en medewerkers zo min mogelijk overlast te laten ondervinden. Goed overleg tussen de opdrachtgever, directievoerder en ons projectteam is hierbij van essentieel belang."

Specialisten voor verduurzamen

Sander: "Verduurzamen is een mooi modewoord, maar wij doen het écht. Wij beschikken over specialisten op het gebied van verduurzamen van woningen en bedrijfsgebouwen. Deze specialisten zijn volledig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van energiebesparende maatregelen, isolatie, waterpompen, circulair bouwen en alles wat daarbij komt kijken."

Samenwerking

"Innovatie en slimme samenwerking is tegenwoordig niet meer weg te denken", zegt Alex. "Wij hebben voor de eerder genoemde zorggroep een samenwerking gezocht met de tegelleverancier. Samen is een idee ontstaan om een badkamer binnen een dag volledig te renoveren. Dan ben je goed bezig voor de opdrachtgever, die korter overlast heeft en het appartement sneller kan verhuren."

Het Bouwhuis

Waar het Gooi's Bouwbedrijf zich al jaren voor inzet, is het Bouwhuis, oftewel Opleidingshuis in het Gooi.
"Het Bouwhuis is een leerproject dat we samen doen met de Alliantie, College de Brink Laren, het Hilfertsheem College en ROC van Amsterdam in Hilversum en Bouwmensen, een opleidingsbedrijf voor de bouw. De Alliantie stelt een woning ter beschikking, wij slopen het en dan renoveren we het met de vmbo-leerlingen, een student van het MBO College en Bouwmensen", vertelt Sander. "Wij begeleiden de leerlingen met onze leermeesters en als er goede leerlingen tussen zitten, bieden we ze een baan aan. Zo stimuleer je de instroom van nieuwe bouwleerlingen. We zijn heel trots dat we dit samen kunnen doen."


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227083&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=naardernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=141" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227085&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=naardernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=141" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>