Advertentie

Laat je gezicht zien bij DermaClinic Utrecht!

Bij DermaClinic hebben we alles in huis om jouw huid te laten stralen. En dat laten we graag zien op woensdag 24 april tijdens de open dag in Utrecht tussen 16.00 – 20.00 uur.

Hoe krijg ik mijn huid in topconditie? Ik wil graag een frissere blik. Kan ik bij dermaClinic terecht voo het behandelen van huidproblemen? Fillers, botuline toxine; wat is het nu eigenlijk? Kom naar onze open dag en zie wat eigen ogen wat DermaClinic voor jou kan betekenen en krijg antwoord op al je praggende vragen.

Voel je mooi en zelfverzekerd
Een huid die gezond is. Een frissere en vitale uitstraling. Een uiterlijk dat past bij hoe je je voelt. Kortom, mooi en zelfverzekerd zijn. Dat is wat we jóu gunnen! En waar we je bij DermaClinic mee helpen om dit te bereiken.

Programma
Maak tijdens de open dag kennis met onze toonaangevende cosmetische behandelingen en producten voor huidverbetering en gezichtsverjonging. Aanschouw onder het genot van een hapje en drankje, speciale demonstraties in:

*  Laserbehandeling
*  Injectables
*  En meer

Kijk voor het volledige programma op onze site

https://www.dermaclinic.nl/laat-je-gezicht-zien-bij-dermaclinic-utrecht-en-den-haag/

Over DermaClinic

DermaClinic richt zich op medisch cosmetische behandelingen die jouw wensen voor jouw uiterlijk laat aansluiten bij hoe jij je van binnen voelt. DermaClinic werd in 2003 opgericht door dr. Catharina Meijer. Catharina Meijer is, naast een ervaren ondernemer, een gerenommeerd cosmetisch arts en opleider voor cosmetisch artsen. Als voorzitter van de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde (NVCG) heeft ze haar sporen verdiend als voorvechtster van kwaliteitsverbetering en erkenning van de cosmetische geneeskunde als medische discipline in Nederland.

DermaClinic onderscheidend in persoonlijk behandelplan:

* Met uitgebreid aandacht voor jouw wensen
* Opgesteld en getoetst door het team van cosmetische artsen, huidtherapeuten en schoonheidsspecialisten

Meer berichten