Nico Brons Fotografie
Advertentie

Homemade Happiness

Al meer dan vijftig jaar denkt Kok Wooncenter mee met het professioneel inrichten van uw huis.

Het team van professionals onderscheidt zich door een duidelijk en persoonlijk passend advies te geven voor al uw interieurvragen. "Wij inspireren mensen om hun huis zo in te richten dat ze zich er echt thuis voelen", geeft Pauline Meijer aan. Het familiebedrijf, dat gevestigd is in Amersfoort/Hoogland, streeft die gedachte iedere dag na. Daarbij is het altijd op zoek naar de nieuwste trends en ontwikkelingen om de klant zo goed als mogelijk te inspireren. De grootste designwoonwinkel van Midden Nederland heeft  een complete collectie, voor alles kunt u terecht bij Kok Wooncenter.

De magie van persoonlijk en echt
De computermuis wordt vaak gehanteerd als een toverstaf voor het ontwerpen of stylen van een droominterieur. Dat is helaas een sprookje. Want je huis is geen virtual reality, het is juist het echte leven in zijn puurste vorm. De plek bij uitstek waar je wilt ervaren, voelen, aanraken, genieten, bewegen, ruiken, proeven, spelen, luisteren, zijn. Een interieur maken is dan ook geen computerwerk maar mensenwerk.

Laat je nieuwe interieur daarom beginnen in onze verleidelijke, sfeervolle woonwinkel. Hier is de wereld van het wonen tastbare werkelijkheid. Overal ben je omringd door de mooiste meubels en de aantrekkelijkste woonaccessoires, voor een groot deel van Nederlandse ontwerpers en fabrikanten. Je mag alles naar hartenlust uitproberen. Bevlogen experts op elk gebied staan klaar om je te begeleiden met vakkundig advies. Van de eerste schets tot de laatste styling-touch nemen onze mensen je alle zorg uit handen. Zo maken we samen het droominterieur waar jij gelukkig van wordt. Met de kleuren, materialen en meubels die je allemaal al in het echt gezien en gevoeld hebt.

Nee, sprookjes willen we je niet verkopen, maar magie, daar geloven we wel degelijk in. De magie die tot stand komt door persoonlijk overleg en authentieke ervaringen in een ongedwongen sfeer. Dus ben je op zoek naar een meubel, een opfrissing van je huis of zelfs naar een compleet nieuw interieur? Stap gewoon af op een van onze vakmensen in de winkel! We vinden het oprecht leuk om je ideeën en dromen te horen en met je mee te denken. Dat is de woonwerkelijkheid van Kok Wooncenter!

Makkelijk bereikbaar : A1 - afslag 12 Amersfoort-Noord
Kok Wooncenter Hamseweg 18 Amersfoort/ Hoogland met gratis parkeren voor de deur Extra open op zon-/feestdagen : kijk op kokwooncenter.nl
Meer berichten