Het bestuur van de nieuwe stichting.
Het bestuur van de nieuwe stichting. (Foto: Andrea Bartosova)

Gooise Goede Doelenmarkt wordt nu jaarlijks gehouden

BUSSUM De Gooise Goede Doelenmarkt gaat verder als een stichting. Doel is om hiermee continuïteit te geven aan het evenement waarbij jaarlijks een markt wordt georganiseerd waar goede doelen zich aan een breed publiek kunnen presenteren. 

De eerste editie in de nieuwe opzet vindt plaats op zaterdag 15 juni op het Julianaplein in Bussum. Verschillende goede doelen hebben al een kraam gereserveerd waaronder het C'est-la-Vie Huis uit Naarden en stichting Wereldouders uit Hilversum. Organisaties kunnen zich aanmelden via Facebook of door een mail te sturen naar info@gooisegoededoelenmarkt.nl.

Doude van Troostwijk
De markt werd eerder gehouden in 2013 en 2018 ter gelegenheid van het 5- en 10-jarig bestaan van notariskantoor Doude van Troostwijk en was beperkt
openbaar. Daar deden ruim 25 organisaties aan mee. Het werd een succes en deelnemende Goede Doelen waren enthousiast. Dát heeft de oprichters van de stichting Gooise Goede Doelenmarkt ertoe gebracht de markt jaarlijks te willen organiseren.

Bestuur
Het bestuur wordt gevormd door Bussumers Petra Olgers en Barbro van der Ham en Pieter Schut. Pro Bussum ondersteunt de stichting met de organisatie van het evenement en promotioneel.

Meer berichten